Online activaties

9 online activaties met bewezen resultaat

Adverteerders verwachten campagnes die resultaat opleveren. Onze online activaties zijn hier speciaal voor gemaakt. Voor iedere gewenste doelstelling hebben wij een geschikte online activatie die je white label van ons af kunt nemen. Bekijk de demo’s hieronder en ervaar het zelf.

Wij integreren jouw design in onze techniek, zodat deze naadloos aansluit op de door jouw ontwikkelde campagne. Dit doen we voor een vast bedrag voor elke activatie zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Je maakt gebruik van onze bestaande techniek, dus je bent razendsnel én voordelig up and running!

Dus wil jouw klant leads, winkel traffic of social content genereren? Of juist social engagement en brand awareness stimuleren en een waardevolle database opbouwen? Dat kan met onze 9 online activaties.

Meer weten? Neem direct contact met ons op via 020 662 7900 of laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op!

Online activaties die werken

Bekijk hier de 5 redenen waarom creatieve bureau’s kiezen voor deze white label online activaties:

  1. Snelheid: Snel inzetbaar door gebruik van bestaande techniek.
  2. Ruime keuze: Keuze uit 9 online activaties met bewezen resultaat.
  3. Design: De look en feel kan geheel in lijn met huisstijl en campagne worden opgezet.
  4. Beheer: Elke online activatie wordt standaard geleverd met een backend. Je bent dan volledig in control van alle data die verzameld wordt van de deelnemers op een AVG proof EU server
  5. Gemak: Het hele proces voor het opzetten en hosten van een online activatie is geregeld voor een vast bedrag dat voor elke activatie gelijk is.

delen: