Highend banners

Productie, concept & design

Haal meer conversie uit je banners

We produceren cross-platform html5 en video banners voor A-merken, in vele formaten, stijlen en complexiteit. Dat doen we dagelijks met heel veel plezier en toewijding. Daarnaast denken we graag mee met creative agency’s en adverteerders om het beste resultaat uit een banner te halen. Om een beeld krijgen van onze creaties, hebben we onderaan deze pagina een overzicht van recente banners online gezet.

 

Banners services

Wij produceren vrijwel alle soorten banners. De meest exotische formaten zijn bij ons wel een keer voorbijgekomen. Ben je benieuwd naar inspiratie voor de uitwerking van zo’n exotisch formaat zoals bijvoorbeeld een HPTO, Interscroller of een swipe cube? Stuur ons dan een mailtje en wij sturen je een lijst van recente voorbeelden toe.

IAB banners

IAB banners zijn de standaard formaten banners. Deze worden door ons het meest ontwikkeld. En altijd met een high-end animatie, pixel perfect vormgeving en hoge conversie.

Takeovers

Beter bekend als de HPTO of APTO. Deze variant ontwikkelen we vanaf een eenvoudige skin versie tot een volledig gesynchroniseerde Takeover set met billboard, skins en skyscraper.

Banner cta

Rich media banners

We ontwikkelen rich media banners voor alle platforms, met daarin video, audio, sliders en alles wat de interactie en engagement van de doelgroep met de banner bevorderd.

Dynamische banners

Wij gebruiken externe data (zoals weer, files en locatie) en logic om de content van de banners realtime aan te passen om zo op elk moment van de dag een super relevante banner te kunnen serveren.

Geotargeting banners

Via geotargeting worden banners getoond aan een specifieke target groep die zich in de buurt van een winkel of event bevinden. Zo kun je lokaal en doelgroepgericht banners tonen met een maatwerk boodschap.

Video Ads

We zijn zeer ervaren in de productie van video ads, zoals VPAID, Youtube discovery ads en prerolls. Dit doen we op basis van bestaande banners of van scratch.

Social

Social ads

Een social campagne video voor Instagram stories of een Facebook slideshow of canvas ad. Wij ontwikkelen voor de social kanalen van nu en de toekomst.

 

White label banners voor een vaste prijs

Wij leveren bij al onze online activaties meerdere vormen om de activatie ‘aan te jagen’. Populair zijn de HTML banners omdat deze een relatief hoge ‘click through rate’ (CTR) hebben en ook getarget zijn te zetten. We leveren white label HTML banners voor een vaste prijs. Zo weet je als creatief bureau of adverteerder waar aan toe bent. Klik op de onderstaande knop en lees meer informatie de white label banners

 

Banner platforms

Red Button Digital ondersteund productie voor vrijwel alle banner platforms. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de productie in de onderstaande platforms, dus vraag ons gerust om advies en specificaties.

doubleklik
Weborama
Sizmek
Adform
Flashtalking
Platform 161
Facebook ads
 

Recente banners

 

We delen graag onze kennis over banners

Daarom komen we graag langs om onze gestroomlijnde proces voor het produceren van banners toe te lichten. Daarin nemen we je mee in het proces van materiaalbonnen, formaten en platforms naar concepting, design, animatie en best practices.