Albron

Food Mood Quiz

In wat voor food mood ben jij?

Deze quiz is ontwikkeld voor Albron om spelenderwijs meer inzage te krijgen in de food wensen van de klanten van Albron op de verschillende locaties. Via de quiz beantwoord de deelnemer een aantal vragen, waarna er een food mood profiel wordt gegenereerd. Op basis van de antwoorden krijgt de deelnemer uitleg over de verschillende food moods en welke het best passen bij jou als persoon.

Klant
Albron
Doel
Meer kennis over aanbod
Skills
Concept, design, productie & hosting
Oplossing
White label activatie met admin
 
 

Meer kennis over aanbod

Een quiz, zoals dit type activatie, is in vele vormen in te zetten. Voor dit project is er gekozen voor een survey-achtige invulling, met afwisselend enkele of meerkeuze antwoorden en beeld. Het resultaat wordt berekend aan de hand van de waarden die aan de antwoorden zijn gekoppeld. Deze opgetelde waarden resulteren in verschillende ‘food moods’, die als grafieken worden weergegeven.

 

White Label

Deze quiz is gemaakt op basis van onze white label online activaties. We bieden een uitgebreide collectie aan ‘gamification’ principes waar je als klant uit kunt kiezen, zoals een kraskaart, matchmaker, rad van fortuin of vang spel. Al onze activaties zijn door ons gehost, AVG-proof en fixed price. Bekijk hier alle mogelijkheden.

 

Meer informatie aanvragen

Interesse in een quiz als online activatie? Vraag dan hier meer informatie aan en wij sturen je een voorstel op maat.

Share with