Decathlon

Kampeermatchmaker

Wat voor kampeerder ben jij?

Kamperen, iedereen doet het op zijn eigen manier. Om de luxe, festival, flex of basic kampeerders wegwijs te maken in alle mogelijkheden die Decathlon biedt op het gebied van kamperen, ontwikkelden wij de Kampeer Matchmaker. Als deelnemer ontdek je via enkele vragen wat voor type kampeerder je bent en wat voor artikelen je dan nodig hebt om er een geslaagde kampeertrip van te maken.

Klant
Decathlon
Doel
Awarness kampeer artikelen
Skills
Concept, design, productie & hosting
Oplossing
White label activatie met admin
 
 

Awareness assortiment kampeerartikelen

De matchmaker is gemaakt met het activatie type quiz en is uitermate geschikt om klanten te helpen bij de keuze uit een uitgebreid assortiment. Een staycation is de trend voor dit jaar en Decathlon helpt de kampeerder in het vinden van de juiste artikelen om er een geslaagde kampeertrip van te maken. De matchmaker resulteert niet alleen in een profiel, maar het geeft ook product suggesties en linkt door naar de webshop van Decathlon voor een directe conversie op sales.

Deze matchmaker is gemaakt op basis van onze white label online activaties. We bieden een uitgebreide collectie aan ‘gamification’ principes waar je als klant uit kunt kiezen, zoals een kraskaart, quiz, rad van fortuin of vang spel. Al onze activaties zijn door ons gehost, AVG-proof en fixed price. Bekijk hier alle mogelijkheden.

 

Meer informatie aanvragen

Interesse in een matchmaker als online activatie? Vraag dan hier meer informatie aan en wij sturen je een voorstel op maat.

Share with