Keune Muse

Persoonlijk haaradvies

In enkele stappen het perfecte advies krijgen voor jouw haar

Als consument is het vaak lastig om zonder het juiste advies de geschikte haarproducten aan te schaffen. Om klanten van Keune deze extra service te bieden, hebben we samen met Keune en Boomerang ‘Keune Muse’ ontwikkeld.

Via de Keune Muse Hair Quiz beantwoord de deelnemer een aantal vragen, waarna er een passend advies door de hair professionals van Keune wordt gegeven. Daarnaast worden de passende Keune producten getoond, die direct zijn te bestellen via de webshop met de kortingsvoucher. De quiz is beschikbaar in meerdere talen als reguliere versie en als aparte versie voor gebruik in de salons.

 
Klant
Boomerang Create / Keune
Doel
Conversie en advies
Skills
Productie & hosting
Oplossing
White label activatie met admin
 
 

Persoonlijk advies en producten op maat

Een matchmaker quiz, zoals dit type activatie, is in vele vormen in te zetten. Voor dit project is er gekozen voor een mobile-first invulling, met fullscreen beelden en grote knoppen. Er zijn verschillende routes te doorlopen, die allen een eigen, persoonlijk profiel als uitkomst hebben.

 

White Label

Deze quiz is gemaakt op basis van onze white label online activaties. We bieden een uitgebreide collectie aan ‘gamification’ principes waar je als klant uit kunt kiezen, zoals een kraskaart, matchmaker, rad van fortuin of vang spel. Al onze activaties zijn door ons gehost, AVG-proof en fixed price. Bekijk hier alle mogelijkheden.

 

Meer informatie aanvragen

Interesse in een matchmaker quiz als online activatie? Vraag dan hier meer informatie aan en wij sturen je een voorstel op maat.

Share with