Keune Muse

Persoonlijk haaradvies

Matchmaker voor persoonlijk haaradvies

Deze matchmaker quiz is ontwikkeld voor Keune om klanten te helpen met haaradvies voor knippen en styling. Via de quiz beantwoord de deelnemer een aantal vragen, waarna er een profiel wordt gegenereerd. Bij dit profiel hoort een bepaald advies en Keune producten, die direct zijn te bestellen via de webshop met de kortingsvoucher. De matchmaker is beschikbaar in meerdere talen als reguliere versie en als versie voor de in de salons.

Klant
Boomerang Create / Keune
Doel
Advies geven
Skills
productie & hosting
Oplossing
White label activatie met admin
 
 

Persoonlijk advies en producten op maat

Een matchmaker quiz, zoals dit type activatie, is in vele vormen in te zetten. Voor dit project is er gekozen voor een mobile-first invulling, met fullscreen beelden en grote knoppen. Er zijn verschillende routes te doorlopen, die allen een eigen, persoonlijk profiel als uitkomst hebben.

 

White Label

Deze quiz is gemaakt op basis van onze white label online activaties. We bieden een uitgebreide collectie aan ‘gamification’ principes waar je als klant uit kunt kiezen, zoals een kraskaart, matchmaker, rad van fortuin of vang spel. Al onze activaties zijn door ons gehost, AVG-proof en fixed price. Bekijk hier alle mogelijkheden.

 

Meer informatie aanvragen

Interesse in een matchmaker quiz als online activatie? Vraag dan hier meer informatie aan en wij sturen je een voorstel op maat.

Share with