Audax

Koop je lot bij...

Bruna, AKO en The Read Shop

Met een rad van fortuin had Audax als doel de drukte in de winkels van Bruna, AKO en The Read Shop tijdens de feestdagen te spreiden en haar winkelbezoekers te bedanken. Bij aankoop van een Oudejaarslot of December Kalender in de weken vóór de drukte van de feestdagen maakt iedere deelnemer kans op mooie prijzen. Wij ontwikkelden de 3 activaties voor Bruna, AKO en The Read Shop.
#spreiddedrukte

Klant
Audax
Doel
Spreiden van drukte in winkels
Skills
Design, productie & hosting
Oplossing
White label activatie met admin
 
 

1 online activatie voor 3 merken

Deze online activatie is voor 3 winkelmerken tegelijk ingezet. Onze white label activaties maken het mogelijk om van 1 installatie verschillende varianten te maken. Zo kan elk filiaal, franchise of merk binnen een holding meedoen aan de actie met een eigen huisstijl, logo en teksten.

 

Rad van Fortuin

Dit rad van fortuin is gemaakt op basis van onze white label online activaties. We bieden een uitgebreide collectie aan ‘gamification’ principes waar je als klant uit kunt kiezen, zoals een kraskaart, quiz, rad van fortuin of vang spel. Al onze activaties zijn door ons gehost, AVG-proof en fixed price. Bekijk hier alle mogelijkheden.

 

Meer informatie aanvragen

Interesse in een online rad van fortuin als online activatie? Vraag dan hier meer informatie aan en wij sturen je een voorstel op maat.

Share with