Tele2

Grab 'n Win

Prijzen grijpmachine

Alle mobiele klanten van Tele2 spelen mee met deze activatie en maken door middel van een grijpmachine kans op een van de prijzen. Red Button Digital ontwikkelde in opdracht van Qontent Matters deze grijpmachine op basis van onze white label activaties.

Klant
Qontent Matters
Doel
Klanttevredenheid
Skills
Productie & hosting
Oplossing
White label activatie met admin
 
 

Hoge conversie door gamification

Naast het feit dat Tele2 mooi prijzen vergeeft, heeft deze online activatie een bovengemiddelde conversie. Dat komt door de verschillende gamification principes die zijn toegepast. We weten hoe ‘verslavend’ een grijpmachine op de kermis kan zijn. Dat zagen we ook terug in het aantal gespeelde spellen per deelnemer en de conversie.

 

Grijpmachine

Deze grijpmachine is gemaakt op basis van onze white label online activaties. We bieden een uitgebreide collectie aan ‘gamification’ principes waar je als klant uit kunt kiezen, zoals een kraskaart, quiz, rad van fortuin of vang spel. Al onze activaties zijn door ons gehost, AVG-proof en fixed price. Bekijk hier alle mogelijkheden.

 

Meer informatie aanvragen

Interesse in een grijpmachine als online activatie? Vraag dan hier meer informatie aan en wij sturen je een voorstel op maat.

Share with