Zuidplein

Shop&Smile

Krassen op Zuidplein Rotterdam

Zuidplein is met 160 winkels een van de grootste winkelcentra van Nederland. Vanwege corona zijn er veel regels bijgekomen waar je als shopper aan moet denken. Deze activatie is opgezet om te zorgen dat het winkelende publiek bij elke aankoop een lach op het gezicht krijgt. Dit doen we door coupons met codes te vergeven bij elke aankoop boven de 15 Euro. Met een code maakt de shopper twee weken lang kans op 1 van de 260 prijzen die weer in diverse Zuidplein winkels zijn op te halen.

Klant
FPW
Doel
Een lach toveren bij shoppers van Zuidplein
Skills
Concept, design, productie & hosting
Oplossing
White label code check en kraskaart met admin
 

100.000 unieke vouchers

Voor deze actie zijn 100.000 unieke codes gegenereerd. Deze codes zijn verwerkt op fysieke coupons die door FPW zijn ontworpen en opgemaakt. De unieke code geeft de shopper toegang tot de activatie met kraskaart.

Code Check + Kraskaart activatie

Om te zorgen dat alleen shoppers van Zuidplein mee kunnen doen aan de online activatie is er code check voor de kraskaarten gezet. Na de invoer de naam en het e-mailadres in combinatie met 1 van 100.000 geldige codes kon de deelnemer starten met krassen. Door de opslag van naam en e-mailadres naar voren te plaatsen is de conversie op nieuwsbrief inschrijvingen optimaal.

 

Meer informatie over online activatie?

Interesse in een online code check of kraskaart als online activatie? Vraag dan hier meer informatie aan en wij sturen je een voorstel op maat.

Share with