De 5 gehiemen

van gamification voor bureaus

Marketing Gamification

Je wilt digital een vast component maken van elke campagne, ook al heb je niet alle digital kennis in huis. Je wilt een partij die digital makkelijk maakt, met experts die je pro actief adviseren om de hoogste conversie uit de campagnes van jouw klanten te halen.

Het is voor de bureaus waar wij mee samenwerken overduidelijk waarom ze kiezen voor marketing gamification van Red Button Digital. Toch is het een goed bewaard geheim waarom ze van onze gamification oplossingen gebruik maken. Een geheim dat we graag met je delen.

 

De top 5 van gamification voor bureaus

Digital een vast onderdeel van elke campagne

Wij maken het toevoegen van digital aan elke campagne wel heel makkelijk. Elke adverteerder verwacht tegenwoordig een digital component in een campagne dat meer is dan alleen social. Door onze strakke processen en vaste prijzen kun je zonder onze tussenkomst gamification opnemen in elk voorstel.

Lange termijn commitment creëren met klant

Door de ontwikkeling van digital gamification tools creëer je automatisch een lange termijn relatie met jouw klant. Samen met ons ontwikkel je bijvoorbeeld een CMS systeem voor het creëren van quizzes of een maatwerk koppeling met de Salesforce of Hubspot omgeving van jouw klant.

Digitaal makkelijk maken door onze experts

Digital wordt vaak als lastig en tijdrovend beschouwd door bureaus. Dat hoeft het niet te zijn als je alles door de experts van Red Button laat regelen. Wij verzorgen het gehele traject van concept tot hosting en databeheer van jouw campagne. We denken graag mee in de conceptfase om een succesvolle conversie te behalen voor jouw campagne.

Hogere conversie, meer entertainment en first party data

In onze top 5 voor adverteerders geven we de geheimen van gamification voor adverteerders al prijs. Je biedt als bureau een duidelijke meerwaarde voor de adverteerder door het toevoegen van gamification aan elke campagne.

High-end oplossing voor een SaaS prijs

Als bureau ben je vaak veel tijd kwijt met het kennisbehoud van alle SaaS tools. Daarnaast is het resultaat ook niet altijd wat de klant verwacht en volgens de AVG. Toch wil je snel starten met een campagne, zonder dat je op een digital bureau moet wachten. Wij bieden om die reden white label games voor een vaste prijs om jouw campagnes mee te kick starten.

 

White label online activaties

Onze white label online activaties zijn bewezen activaties in 15 gamification types. De activaties zijn beschikbaar voor een vaste prijs en hebben een snelle levertijd. Wij integreren jouw design in onze techniek, zodat deze naadloos aansluit op de door jouw ontwikkelde campagne. Zo kun je online activatie een vast onderdeel maken van elke campagne zonder achteraf voor verrassingen komen te staan.

Quiz
activatie
Quiz icon Quiz
Code Check
activatie
Code Check icon Code Check
Grijpmachine
activatie
Grijpmachine icon Grijpmachine
Kraskaart
activatie
Kraskaart icon Kraskaart
Fruitautomaat
activatie
Fruitautomaat icon Fruitautomaat
Zoek de verschillen
activatie
Zoek de verschillen icon Zoek de verschillen
Rad van Fortuin
activatie
Rad van Fortuin icon Rad van Fortuin
Click Spel
activatie
Click Spel icon Click Spel
Sweepstake
activatie
Sweepstake icon Sweepstake
Balletje Balletje
activatie
Balletje Balletje icon Balletje Balletje
Lopende Band
activatie
Lopende Band icon Lopende Band
Vang Spel
activatie
Vang Spel icon Vang Spel
Volgorde Puzzel
activatie
Volgorde Puzzel icon Volgorde Puzzel
Memory
activatie
Memory icon Memory
Foto Contest
activatie
Foto Contest icon Foto Contest

Starten met een campagne

Na het lezen van deze top 5 kun je niet anders dan starten met gamification in elke campagne. Je moet het een keer gedaan hebben om het succes te ervaren. Laat daarom jouw gegevens hier achter en wij nemen contact met je op voor een kennismaking.