Online Activatie

Check

Welke online activatie past het best bij jouw campagnedoel?

Met de online activatie check vind je snel en eenvoudig de online activatie die bij de campagne doelstelling past. Je krijgt niet alleen een online activatie toegestuurd, maar ook handige tips voor een hoge conversie met gamification én een stappenplan om direct aan de slag te kunnen. Het invullen van de check kost je maar 2 minuten. Start dus nu met converteren en doe de online activatie check!

Online activaties voor elk doel en budget

Online activaties zijn beschikbaar voor grote en kleine budgetten en kunnen worden ingezet voor uiteenlopende doelen. Om de passende online activatie te bepalen voor het behalen van jouw doel, helpt Red Button Digital je graag met advies, voorbeelden en cijfers.

Verrijking CRM / CDP data
Social
Branding en awareness
Meer social volgers
Donaties
 

Online activaties met bewezen resultaat

Je verwacht campagnes die resultaat opleveren. Onze online activaties zijn hier speciaal voor gemaakt. Wij integreren jouw design en huisstijl in onze techniek, zodat deze naadloos aansluit op de door jouw ontwikkelde campagne. Voor iedere gewenste doelstelling hebben wij een geschikte online activatie die je als maatwerk of white label van ons af kunt nemen. Bekijk hieronder de 8 verschillende white label online activaties. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een demo.

activatie
Quiz icon Quiz
activatie
Code Check icon Code Check
activatie
Kraskaart icon Kraskaart
activatie
Sweepstake icon Sweepstake
activatie
Foto Contest icon Foto Contest
activatie
Lopende Band icon Lopende Band
activatie
Rad van Fortuin icon Rad van Fortuin
activatie
Kaartje Maker icon Kaartje Maker
activatie
Fruitautomaat icon Fruitautomaat
activatie
Grijpmachine icon Grijpmachine
activatie
Memory icon Memory
activatie
Val en Vang spel icon Val en Vang spel