Code Check

Online activatie

Kom te weten wie je klanten zijn

Een online code check activatie is uitermate geschikt als je inzage wilt krijgen in de consumenten die jouw product kopen. Heb je een webshop, product of dienst, dan kun daar actie codes (die wij ook voor je kunnen genereren) aan koppelen.

De codes kun je weggeven bij een aankoop van een product of gedrukt op een coupon bij de kassa. Via een online code check convergeer je de bezoeker naar jouw doel, zoals het achterlaten van gegevens voor een prijs, conversie naar de webshop met een kortingscode of review van jouw nieuwe product.

Bekijk case

 

Wat voor code check activaties zijn er?

De code check online activatie is er in meerdere vormen en met verschillende flows. Zo kun je aan een code check als ‘code & win’ activatie gebruiken, maar ook als ‘code gate’ voor waardevolle content achter de code invoer. Zie hieronder de meest gebruikte code check online activaties.

Code invoer & Win

De deelnemer voert een (product) code in. Bij een juiste product code kan de deelnemer een formulier invullen en maakt deze kans op een prijs. Je kunt de conversie ook verhogen door na het invullen van de code niet direct aan te geven of iemand iets wint, maar dat te verplaatsen nĂ¡ het invullen van het formulier.

Code invoer gate

De deelnemer voert een (product) code in. Bij een juiste product code krijgt de deelnemer toegang tot een afgeschermde omgeving. Als de deelnemer ook nog haar e-mail en naam achter laat, kan de deelnemer specifieke items downloaden (zoals een whitepaper of ebook) of kortingsacties bekijken. Enigszins vergelijkbaar met de ‘Like Gate’ van Facebook jaren geleden.

 

Doe de Online Activatie Check

Om de passende online activatie te bepalen voor het behalen van jouw campagne doelstelling, helpt Red Button Digital je graag met advies, voorbeelden en cijfers. Doe de check en weet binnen 2 minuten welke online activatie de juiste keuze is.

 
 

Waarom een code check?

Een code check levert waardevolle data op

Met een code check verzamel je snel veel waardevolle gegevens van jouw doelgroep. Deze gegevens kun je weer inzetten om je CRM te verrijken en je doelgroep beter te leren kennen door middel van bijvoorbeeld een quiz of sweepstake.

Een code check levert interactie met je merk op

Door een code op je producten te plaatsen, activeer je jouw kopers om zich bekend te maken bij je. De code check zorgt er voor dat na het invullen van een valide code een link is naar we website van jouw merk.

Een code kan een combinatie van on- en offline zijn

Door een fysieke code op je producten te plaatsen of een coupon met code bij aankoop af te geven zorg je dat offline (instore) kopers ook online met jouw merk bekend worden.

Meer informatie aanvragen

Interesse in een online code check als online activatie? Vraag dan hier mee informatie aan. Wij sturen je dan een voorstel op maat.

Share with