Coupon

Online activatie

Altijd prijs met online coupons

Wil je jouw doelgroep een kleine prijs of korting geven die ze kunnen ophalen of inwisselen in jouw webshop of winkel? Dan is de coupon online activatie een zeer effectieve keuze. De coupon activatie laat de deelnemer kiezen uit 2 of meer coupons die omgedraaid getoond worden. Als de bezoeker op een coupon klikt, wordt deze omgedraaid en wordt de prijs (vaak een korting, sample of kleine prijs) getoond. Na het invullen van de gegevens, krijgt de deelnemer de prijs.

Doe de Online Activatie Check

Om de passende online activatie te bepalen voor het behalen van jouw doel, helpt Red Button Digital je graag met advies, voorbeelden en cijfers. Doe de check en bekijk of een online coupon activatie de juiste keuze is.

Waarom een coupon activatie?

Een coupon levert waardevolle data op

Met een coupon verzamel je waardevolle gegevens van jouw doelgroep. Deze gegevens kun je weer inzetten om je CRM te verrijken en je doelgroep beter te leren kennen door middel van bijvoorbeeld een quiz of sweepstake.

Een coupon check levert interactie en spanning op

Omdat de deelnemer echt moet een keuze maken uit verschillende coupons voordat de prijs bekend is, voegt dat extra spel elementen (spanning en interactie) toe aan de online activatie. Hierdoor wordt de deelname ratio hoger en de conversie beter.

Een coupon kan een combinatie van on- en offline zijn

Door een QR-code op je producten te plaatsen of een coupon met code bij aankoop af te geven zorg je dat offline (instore) kopers online jouw coupon activatie kunnen doen, waarbij ze direct online hun gegevens kunnen achterlaten.

 

Meer informatie aanvragen

Interesse in een online coupon als online activatie? Vraag dan hier mee informatie aan. Wij sturen je dan een voorstel op maat.

Deel met