Foto contest met filters

Online activatie

Engagement & waardevolle content

Een foto contest is een online activatie dat uitermate geschikt is voor het creëren van engagement met waardevolle branded content als output. De deelnemer is op een leuke en interactieve manier met je merk, dienst of product bezig.

Een foto contest heeft als voordeel dat de beelden gebruikt kunnen worden voor social, PR of nieuws content. Daarnaast is het voor een deelnemer inspirerend om te zien hoe anderen met jouw merk of product om gaan.

 

Foto Contest Opties

Om een foto contest converterend te laten zijn, bieden we naast een reguliere foto upload ook nog extra opties aan. Hiermee wordt de foto contest interactiever en is de content nog meer op jouw merk afgestemd.

foto contest AR

Webcam 2D en 3D filters

Deze augmented reality filters worden over de webcam video geplaatst. De filters bewegen mee met de deelnemer en reageren op bepaalde uitdrukkingen, zoals het sluiten van de ogen of het openen van de mond. Er kunnen meerdere filters worden toegevoegd aan de webcam. Een filter kan een (bewegend) 3D object zijn, maar ook een afbeelding.

Webcam foto frame

Het webcam beeld van de deelnemer kan worden voorzien van een branded frame. Dit is een kader aan de rand van het webcam beeld waarin we bijvoorbeeld het logo of een fotolijst kunnen verwerken.

Doe de Online Activatie Check

Om de passende online activatie te bepalen voor het behalen van jouw doel, helpt Red Button Digital je graag met advies, voorbeelden en cijfers. Doe de check en bekijk of een online foto upload contest de juiste keuze is.

 

Waarom een foto upload contest?

Een foto contest is ideaal voor merkbeleving

Met een foto contest is de deelnemer actief met jouw merk, dienst of product bezig. Zeker als je een augmented reality filter of frame gebruikt, wordt de deelnemer uitgedaagd om een gave foto te maken met jouw merk.

Een foto contest levert waardevolle content op

Een foto contest levert waardevolle en leuke content op dat bijvoorbeeld in een social post of PR bericht verwerkt kan worden.

Een foto contest is laagdrempelig

Aan een foto contest kan iedereen met een tablet, laptop, pc of telefoon met camera mee doen. Je hoeft als deelnemer geen vragen te beantwoorden en alleen een foto te maken, waardoor je makkelijk even meedoet.

Inzage in je doelgroep

Je kunt door de foto’s en de extra gegevens die worden achtergelaten duidelijk zien hoe je doelgroep is opgebouwd. Het kan verrassende (nieuwe) inzichten geven in de demografie van je mensen die zich met jouw merk of product bezig houden.

 

Meer informatie aanvragen

Interesse in een online foto contest als online activatie? Vraag dan hier mee informatie aan. Wij sturen je dan een voorstel op maat.

Deel met