Foto upload contest

Online activatie

Engagement & waardevolle content

Een foto upload contest is een online activatie dat uitermate geschikt is voor het creëren van engagement met waardevolle content als output. De deelnemer is actief en op een bewuste manier met je merk of product bezig.

Een foto upload heeft als voordeel dat de beelden gebruikt kunnen worden voor social, PR of nieuws content. Daarnaast is het voor een deelnemer inspirerend om te zien hoe anderen met jouw merk of product om gaan.

Doe de Online Activatie Check

Om de passende online activatie te bepalen voor het behalen van jouw doel, helpt Red Button Digital je graag met advies, voorbeelden en cijfers. Doe de check en bekijk of een online foto upload contest de juiste keuze is.

Onze foto upload contest maken het ook mogelijk om Instagram aan de online activatie te koppelen. De deelnemer kan dan meedoen door een foto op Instagram te plaatsen met een specifieke hashtag (zoals #niveahairstylingcontest). Alle Instagram foto's met deze hashtags worden automatisch geplaatst tussen de foto's die via de online activatie geupload worden.
Instagram koppeling

Waarom een foto upload contest?

Een foto upload levert waardevolle content op

Met een foto upload is de deelnemer met jouw product bezig. Een foto upload levert waardevolle, vaak leuke en bijna altijd hoog converterende content op dat bijvoorbeeld in een social post of PR bericht verwerkt kan worden.

Een foto upload is laagdrempelig

Aan een foto upload kan iedereen met een telefoon met camera mee doen. Daarnaast kun je foto upload via Instagram koppelen aan de online activatie middels een hashtag, zodat je een nog groter bereik creëert.

Inzage in je doelgroep

Je kunt door de foto’s en de extra gegevens die worden achtergelaten duidelijk zien hoe je doelgroep is opgebouwd. Het kan verrassende (nieuwe) inzichten geven in de demografie van je mensen die zich met jouw merk of product bezig houden.

 

Meer informatie aanvragen

Interesse in een online foto contest als online activatie? Vraag dan hier mee informatie aan. Wij sturen je dan een voorstel op maat.

Deel met