Fruitautomaat

Online activatie

Spel dat niet snel verveelt

Een fruitautomaat is een interactief spel, waarbij de deelnemer meerdere producten of afbeeldingen naast elkaar of diagonaal getoond moet krijgen. Een online fruitautomaat kunnen we voorzien van verschillende producten uit jouw assortiment. Ook zijn er meerdere win mogelijkheden. Zoals op basis van punten of op basis van een behaalde rij.

Een fruitautomaat activatie is erg goed te combineren met offline, waarbij je een coupon met QR code linkt naar de game. Zo zorg je er voor dat deelnemers direct hunnen gegevens kunnen achterlaten om de prijs te claimen.

 
 

Doe de Online Activatie Check

Om de passende online activatie te bepalen voor het behalen van jouw campagne doelstelling, helpt Red Button Digital je graag met advies, voorbeelden en cijfers. Doe de check en weet binnen 2 minuten welke online activatie de juiste keuze is.

 

Waarom een online fruitautomaat?

Een online fruitautomaat levert waardevolle data op

Met een online fruitautomaat verzamel je waardevolle gegevens van jouw doelgroep. Deze gegevens kun je weer inzetten om je CRM te verrijken en je doelgroep beter te leren kennen door middel van bijvoorbeeld een quiz of sweepstake.

Een online fruitautomaat levert interactie en spanning op

De deelnemer moet met de muis of vinger de hendel moet overhalen om de fruitautomaat te laten draaien. Vervolgens moet de deelnemer wachten of er drie dezelfde producten op een rij vormen. Het klikken en weer wachten op het draaien voegt extra spel elementen (spanning en interactie) toe aan de online activatie. Hierdoor wordt de deelname conversie significant verhoogd.

Een online fruitautomaat is goed voor product branding

Omdat een fruitautomaat uit meerdere items bestaat, kun je ook verschillende producten of diensten in het spel verwerken. Omdat de deelnemer bewust moet kijken of de producten op ene rij staan, zal de deelnemer deze producten onbewust ook opslaan.

Een online fruitautomaat kan een combinatie van on- en offline zijn

Door een QR-code op je producten te plaatsen of een coupon met code bij aankoop af te geven, zorg je dat offline (winkelbezoekers) kopers online jouw online fruitautomaat kunnen doen, waarbij ze direct online hun gegevens kunnen achterlaten. Je kunt ze als dank weer linken met korting naar de webshop.

 

Meer informatie aanvragen

Interesse in een online fruitautomaat als online activatie? Vraag dan hier mee informatie aan. Wij sturen je dan een voorstel op maat.

Share with