Grijpmachine

Online activatie

Uitdagend behendigheidsspel

Een grijpmachine is een uitdagende online activatie, waarbij de behendigheid een belangrijk onderdeel is. De deelnemer moet een product met een grijper proberen te pakken door deze te manoeuvreren door de kast. Je kunt er voor kiezen om verschillende producten in de machine te plaatsen, zodat je meerdere producten kunt activeren. De prijs wordt vergeven zodra de deelnemer het product daadwerkelijk gegrepen heeft. Dat zorgt voor een spannende ‘thrill’ bij de bezoeker van de online activatie.

Een online grijp machine activatie is erg goed te combineren met offline, waarbij je een coupon met QR code linkt naar de online grijp machine. Zo zorg je er voor dat deelnemers direct hunnen gegevens kunnen achterlaten om de prijs te claimen.

Bekijk case

 
 

Doe de Online Activatie Check

Om de passende online activatie te bepalen voor het behalen van jouw campagne doelstelling, helpt Red Button Digital je graag met advies, voorbeelden en cijfers. Doe de check en weet binnen 2 minuten welke online activatie de juiste keuze is.

 

Waarom een online grijpmachine?

Een online grijpmachine levert waardevolle data op

Met een grijpmachine verzamel je waardevolle gegevens van jouw doelgroep. Deze gegevens kun je weer inzetten om je CRM te verrijken en je doelgroep beter te leren kennen door middel van bijvoorbeeld een quiz of sweepstake.

Een online grijpmachine levert interactie en spanning op

Omdat de deelnemer de behendige bewegingen met de muis of vinger moet maken om de prijs te grijpen, voegt dat extra spel elementen (spanning en interactie) toe aan de online activatie. Hierdoor wordt de deelname conversie significant verhoogd.

Een online grijpmachine kan een combinatie van on- en offline zijn

Door een QR-code op je producten te plaatsen of een coupon met code bij aankoop af te geven, zorg je dat offline (winkelbezoekers) kopers online jouw grijp machine activatie kunnen doen, waarbij ze direct online hun gegevens kunnen achterlaten. Je kunt ze als dank weer linken met korting naar de webshop.

 

Meer informatie aanvragen

Interesse in een online grijpmachine als online activatie? Vraag dan hier mee informatie aan. Wij sturen je dan een voorstel op maat.

Share with