Persoonlijk kaartje maken

Online activatie

Engagement & waardevolle content

Met een ‘kaartje maker’ kan de deelnemer kiezen uit voorgeselecteerde kaarten, zelf een foto uploaden of met de camera een foto maken. Vervolgens kan dit kaartje of foto worden voorzien van eigen content zoals tekst of stickers om het geheel persoonlijk te maken. Het gecreëerde kaartje kan worden verstuurd per e-mail naar de ontvanger. De kaartje maker is een online activatie dat uitermate geschikt is voor het creëren van engagement met waardevolle content als output. De deelnemer is actief en op een bewuste manier met je merk of product bezig.

 

Doe de Online Activatie Check

Om de passende online activatie te bepalen voor het behalen van jouw campagne doelstelling, helpt Red Button Digital je graag met advies, voorbeelden en cijfers. Doe de check en weet binnen 2 minuten welke online activatie de juiste keuze is.

Onze maatwerk en white label online 'kaartje maker' activatie maakt het mogelijk om persoonlijke kaartjes te maken met verschillende soorten media. Zo kun je als merk eigen kaarten gebruiken, maar je kunt ook de deelnemer een foto laten uploaden en deze voorzien van een kader of logo van jouw merk. Ook is het mogelijk om een kaartje met een persoonlijke video boodschap te voorzien van branding zoals een logo.
Kaartje met eigen foto, tekst en video

Welke soorten online kaarten maak activaties zijn er?

Er zijn verschillende varianten mogelijk. De keuze voor een bepaalde variant hang vaak af van de doelstelling. Wil dat een kaartje veel op social gedeeld wordt, een interactief kaartje of wil je juist dat een kaartje intiem wordt met een mooie boodschap? Het antwoord hierop bepaald de uiteindelijke variant.

 

Boodschap op kaart, foto of video

In deze variant van een online kaart maker, wordt de persoonlijke boodschap als tekst over de kaart, foto of video heen gezet. Uiteindelijk wordt er voor de foto en kaart een aparte afbeelding van gemaakt die weer op alle social kanalen gedeeld kan worden. Je kunt deze variant heel goed gebruiken voor de creatie van een persoonlijke boodschap op een mok, label, flesje, t-shirt of poster.

Boodschap naast kaart, foto of video

In deze variant wordt de voorkant van de kaart getoond en klapt deze open zodra de ontvanger de persoonlijke boodschap wil bekijken. Er zit daarmee een extra verrassingseffect in het ontvangen van de kaart. Omdat de verzender van de kaart het bericht niet over het kaartje hoeft in te voeren, maar in ‘het blad’ er naast, is er veel meer ruimte voor een lange boodschap.

Waarom een online kaartje maker activatie?

Een online kaartje maker is persoonlijk

Met een online kaartje maker activatie maakt de deelnemer een kaartje persoonlijk door een boodschap, afbeelding of video toe te voegen. Dit persoonlijke kaartje wordt vervolgens per e-mail verstuurd op de aangegeven dag, zoals een verjaardag, moederdag of valentijnsdag.

Een online kaartje maker levert waardevolle content op

Met een kaartje maker is de deelnemer met jouw product of merk bezig. Een persoonlijk kaartje voor een vriend, collega of dierbare levert waardevolle, vaak leuke en bijna altijd hoog converterende content op.

Een online kaartje maker is laagdrempelig

Iedereen kan een online kaartje maken. De deelnemer hoeft alleen maar het gewenste kaartje te kiezen en de persoonlijke boodschap te schrijven. Voor de persoonlijke foto of video is wel een computer of telefoon met camera nodig.

Meer informatie aanvragen

Interesse in een online kaartje maker als online activatie? Vraag dan hier mee informatie aan. Wij sturen je dan een voorstel op maat.

Deel met