Memory

Online activatie

Interactief spel

Memory is een bekend interactief spel, waarbij de deelnemer meerdere sets van dezelfde afbeeldingen moet omdraaien binnen de tijd.  Bij memory kun je verschillende foto’s onder een kaartje plaatsen. De prijs kan worden gewonnen op het moment dat de deelnemer alle kaartjes binnen de tijd heeft omgedraaid. Dat zorgt voor een spannende ‘thrill’ bij de bezoeker van de online activatie.

Een online memory activatie is erg goed te combineren met offline, waarbij je een coupon met QR code linkt naar de memory game. Zo zorg je er voor dat deelnemers direct hunnen gegevens kunnen achterlaten om de prijs te claimen.

 
 

Doe de Online Activatie Check

Om de passende online activatie te bepalen voor het behalen van jouw campagne doelstelling, helpt Red Button Digital je graag met advies, voorbeelden en cijfers. Doe de check en weet binnen 2 minuten welke online activatie de juiste keuze is.

 

Waarom een online memory spel?

Een online memory spel levert interactie en spanning op

Omdat de deelnemer met de muis of vinger én binnen de tijd de kaartjes moet omdraaien, voegt dat extra spel elementen (spanning en interactie) toe aan de online activatie. Hierdoor wordt de deelname conversie significant verhoogd.

Een online memory spel is goed voor product branding

Omdat de deelnemer meerdere memory kaarten moet omdraaien, kun je onder deze kaarten afbeeldingen van verschillende producten of diensten plaatsen. Met memory is het zaak om deze afbeeldingen te onthouden, waardoor de deelnemer onbewust deze producten opslaat.

Een online memory spel levert waardevolle data op

Met een memory spel verzamel je waardevolle gegevens van jouw doelgroep. Deze gegevens kun je weer inzetten om je CRM te verrijken en je doelgroep beter te leren kennen door de inzet van bijvoorbeeld een quiz of sweepstake.

 

Meer informatie aanvragen

Interesse in een online memory spel als online activatie? Vraag dan hier mee informatie aan. Wij sturen je dan een voorstel op maat.

Share with