Rad van Fortuin

Online activatie

Spin & Win

Een rad van fortuin is een leuke en interactieve manier om verschillende kortingen of meerdere kleine prijzen weg te geven om zo leads te genereren of loyale klanten te belonen. Je bepaald zelf hoe vaak je een prijs vergeeft en ook wat de deelnemer moet invoeren om haar of zijn prijs te claimen.

Het voordeel van een rad van fortuin is dat je meerdere producten, prijzen of diensten kunt verwerken in 1 rad. Zo zorg je er voor dat de online activatie volledig in het teken staat van jouw merk.

Bekijk case

 

Mogelijkheden rad van fortuin

Een rad van fortuin biedt verschillende varianten om je producten, diensten of prijzen te tonen. Hieronder vind je voorbeelden van de meest gebruikte mogelijkheden:

online rad van fortuin

Prijzen rad van fortuin

Een rad van fortuin met prijzen is een unieke kans om je producten te tonen. In deze versie kun je de producten als afbeelding op de segmenten van het rad plaatsen.

Kortingen rad van fortuin

Een rad van fortuin met kortingen werken goed als op een webshop of producten in je winkel een korting wilt vergeven. Je kunt in het rad de kortingen bepalen. Met een unieke kortingscode kan de winnende deelnemer haar of zijn korting claimen.

Waarom een online Rad van Fortuin?

Een online rad van fortuin is goed op je merk af te stemmen

Je kun het rad met jouw producten, diensten of prijzen zo ontwerpen dat de deelnemers de gehele activatie met jouw merk bezig zijn. Als je de ‘fun’-factor toevoegt, heeft de deelnemer ook nog een positieve ervaring met je merk.

Een online rad van fortuin levert interactie en spanning op

Omdat de deelnemer met de muis of vinger aan het rad moet draaien én moet wachten tot het rad stopt bij de prijs, voegt dat extra spel elementen (spanning en interactie) toe aan de online activatie. Hierdoor wordt de deelname ratio hoger en de conversie beter.

 

Hoe werkt een rad van fortuin?

Je kunt zelf bepalen hoeveel segmenten het rad heeft. Ook het design van het rad is helemaal vrij. De deelnemer klikt of swiped op het rad en deze gaat automatisch draaien. Zodra het rad stopt met draaien wordt een formulier getoond met de prijs erin. De prijzen kunnen volledig willekeurig of vooraf gedefinieerd getoond worden, zodat je precies kunt bepalen hoe vaak je een prijs weg geeft.

 

Doe de Online Activatie Check

Om de passende online activatie te bepalen voor het behalen van jouw campagne doelstelling, helpt Red Button Digital je graag met advies, voorbeelden en cijfers. Doe de check en weet binnen 2 minuten welke online activatie de juiste keuze is.

Meer informatie aanvragen

Interesse in een online rad van fortuin als online activatie? Vraag dan hier mee informatie aan. Wij sturen je dan een voorstel op maat.

Share with