Vang Spel

Online activatie

Uitdagend behendigheidsspel

Het ‘vang’-spel is een interactief spel, waarbij de deelnemer meerdere producten of afbeeldingen naar beneden ziet komen. Deze producten moeten worden opgevangen in een mandje.  Je kunt het val en vang-spel op basis van tijd spelen, maar ook op basis van het aantal gevangen producten. Ook kun je producten toevoegen die je juist niet moet vangen, waardoor je punten aftrek krijgt. Zo wordt het spel nog spannender.

Een ‘vang’-spel activatie is erg goed te combineren met offline, waarbij je een coupon met QR code linkt naar de game. Zo zorg je er voor dat deelnemers direct hunnen gegevens kunnen achterlaten om de prijs te claimen.

 
 

Doe de Online Activatie Check

Om de passende online activatie te bepalen voor het behalen van jouw campagne doelstelling, helpt Red Button Digital je graag met advies, voorbeelden en cijfers. Doe de check en weet binnen 2 minuten welke online activatie de juiste keuze is.

 

Waarom een vang spel?

Een ‘vang’-spel levert waardevolle data op

Met een ‘vang’-spel verzamel je waardevolle gegevens van jouw doelgroep. Deze gegevens kun je weer inzetten om je CRM te verrijken en je doelgroep beter te leren kennen door middel van bijvoorbeeld een quiz of sweepstake.

Een ‘vang’-spel levert interactie en spanning op

Omdat de deelnemer binnen de tijd met de muis of vinger het mandje moet verschuiven om de juiste producten te vangen, voegt dat extra spel elementen (spanning en interactie) toe aan de online activatie. Hierdoor wordt de deelname conversie significant verhoogd.

Een ‘vang’-spel is goed voor product branding

Omdat de deelnemer meerdere producten kan vangen, kun je in het spel ook verschillende producten of diensten verwerken. Omdat de deelnemer bewust moet kijken welke producten juist zijn, zal de deelnemer deze producten onbewust opslaan.

Een ‘vang’-spel kan een combinatie van on- en offline zijn

Door een QR-code op je producten te plaatsen of een coupon met code bij aankoop af te geven, zorg je dat offline (winkelbezoekers) kopers online jouw ‘val en vang’-spel kunnen doen, waarbij ze direct online hun gegevens kunnen achterlaten. Je kunt ze als dank weer linken met korting naar de webshop.

 

Meer informatie aanvragen

Interesse in een ‘vang’-spel als online activatie? Vraag dan hier mee informatie aan. Wij sturen je dan een voorstel op maat.

Share with