Volgorde Puzzel

Online activatie

Interactief spel

De volgorde puzzel is geschikt voor het introduceren of onder de aandacht brengen van een nieuw merk, product of dienst. Deelnemers moeten jouw producten op de juiste volgorde zetten (gamification). Dat kan een vrije volgorde zijn, zoals bij een persoonlijke top 5. Maar het is ook mogelijk om een vaste volgorde te vragen, zoals bijvoorbeeld van langzaam naar snel.

Het voordeel van het dit spel is dat je meerdere producten of diensten kunt verwerken in 1 spel. Zo zorg je er voor dat de online activatie volledig in het teken staat van jouw merk.

 
 

Doe de Online Activatie Check

Om de passende online activatie te bepalen voor het behalen van jouw campagne doelstelling, helpt Red Button Digital je graag met advies, voorbeelden en cijfers. Doe de check en weet binnen 2 minuten welke online activatie de juiste keuze is.

 

Waarom een volgorde puzzel?

Een volgorde puzzel levert waardevolle data op

Met een volgorde puzzel verzamel je waardevolle gegevens van jouw doelgroep. Deze gegevens kun je weer inzetten om je CRM te verrijken en je doelgroep beter te leren kennen door middel van bijvoorbeeld een quiz of sweepstake.

Een volgorde puzzel levert interactie en spanning op

Omdat de deelnemer jouw producten in de juiste volgorde moet zetten, voegt dat extra spel elementen (spanning en interactie) toe aan de online activatie. Hierdoor wordt de deelname ratio hoger en de conversie beter.

Een volgorde puzzel is perfect voor branding

Je kun de volgorde puzzel met jouw producten of diensten zo ontwerpen dat de deelnemers de gehele activatie met jouw merk bezig zijn. Als je de ‘fun’-factor toevoegt, heeft de deelnemer ook nog een positieve ervaring met je merk.

 

Meer informatie aanvragen

Interesse in een volgorde puzzel als online activatie? Vraag dan hier mee informatie aan. Wij sturen je dan een voorstel op maat.

Share with