Zoek de verschillen

Online activatie

Perfect voor branding en awareness

Een ‘zoek de verschillen’ game is geschikt voor het introduceren of onder de aandacht brengen van nieuwe producten. Deelnemers moeten uit 2 gelijkende afbeeldingen de verschillen weten te halen. Het voordeel van het zoek de verschillen spel is dat je meerdere producten kunt verwerken in de afbeelding. Met deze game is de deelnemer gemiddeld 30 seconden bezig. Zo zorg je er voor dat de online activatie volledig in het teken staat van jouw merk.

 

Doe de Online Activatie Check

Om de passende online activatie te bepalen voor het behalen van jouw campagne doelstelling, helpt Red Button Digital je graag met advies, voorbeelden en cijfers. Doe de check en weet binnen 2 minuten welke online activatie de juiste keuze is.

 

Waarom een 'zoek de verschillen' game activatie?

Een ‘zoek de verschillen’ game levert interactie en spanning op

Omdat de deelnemer, binnen de tijd, grondig naar de afbeelding met jouw producten moet kijken om de verschillen te vinden, voegt dat extra spel elementen (spanning en interactie) toe aan de online activatie. Hierdoor wordt de deelname ratio hoger en de conversie beter.

Een ‘zoek de verschillen’ game is perfect voor branding

Je kun de afbeelding van de ‘zoek de verschillen’ game met jouw producten zo ontwerpen dat de producten in hun gewenste omgeving geplaatst zijn. Als je de ‘fun’-factor toevoegt, heeft de deelnemer ook nog een positieve ervaring met je merk.

Een ‘zoek de verschillen’ game levert waardevolle data op

Met een ‘zoek de verschillen’ game verzamel je waardevolle gegevens van jouw doelgroep. Deze gegevens kun je weer inzetten om je CRM te verrijken en je doelgroep beter te leren kennen.

 

Features

Verschillende product segmenten

Is het assortiment uitgebreid en wil je meerdere segmenten voor verschillende doelgroepen tonen in de ‘zoek de verschillen’ game? Dan kan dat. We kunnen voor elk segment een aparte afbeelding tonen, waarin juist die producten staan die bij de doelgroep passen.

Tot wel 20 verschillen mogelijk

De ‘zoek de verschillen’ game toont standaard 10 verschillen. Dit aantal zorgt voor de meeste deelnemers voor een optimale gameplay. De ‘zoek de verschillen’ game kan tot 20 verschillen in de afbeelding worden uitgebreid.

Countdown timer

De optionele countdown timer zorgt voor extra spanning bij het zoeken naar de verschillen. De deelnemer moet dan binnen de tijd alle verschillen hebben gevonden om kans te maken op een prijs.

Meer informatie aanvragen

Interesse in een ‘zoek de verschillen’ game als online activatie? Vraag dan hier mee informatie aan. Wij sturen je dan een voorstel op maat.

Share with