Hoogwaardige converterende

Online activaties

Online activaties voor elk doel

Als marketeer kun je kiezen voor verscheidene online activaties. De meeste activaties zijn een online vertaling van traditionele activaties zoals een kraskaart, code check of coupon. Maar ook een online quiz of sweepstake zijn effectief in de conversie. De keuze voor een bepaalde online activatie hangt sterk af van het conversiedoel. Om de passende online activatie te bepalen voor het behalen van jouw doel, helpt Red Button Digital je graag met advies, voorbeelden en cijfers.

Verrijking CRM data
Social
Branding en awareness
Meer social volgers
Donaties
 

Online activaties met bewezen resultaat

Je verwacht campagnes die resultaat opleveren. Onze online activaties zijn hier speciaal voor gemaakt. Wij integreren jouw design en huisstijl in onze techniek, zodat deze naadloos aansluit op de door jouw ontwikkelde campagne. Voor iedere gewenste doelstelling hebben wij een geschikte online activatie die je als maatwerk of white label van ons af kunt nemen. Bekijk hieronder de 8 verschillende white label online activaties. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een demo.

activatie
Quiz
activatie
Code Check
activatie
Sweepstake
activatie
Kraskaart
activatie
Coupon
activatie
Rad van Fortuin
activatie
Foto Contest
activatie
Kaartje Maker
 
 

Waarom online activatie

Een online activatie stimuleert de mensen die je online bereikt te doen wat je beoogt. Online activaties converteren gemiddeld 23% beter dan de traditionele online marketingmiddelen. Dat komt omdat online activatie een unieke combinatie van eigenschappen biedt. Er zijn vier eigenschappen waarom online activaties hoog converteren:

Wederzijds voordeel

Online activaties converteren hoog omdat zowel de consument als het bedrijf elkaar iets te bieden hebben, namelijk een wederzijds voordeel. Het bedrijf geeft een cadeau (vliegreis, jaar lang gratis koffie of een mok met jouw naam erop) in ruil voor jouw gegevens, aankoop, donatie, nieuwsbrief inschrijving etc.

Emotionele Investering

Online activaties converteren hoog omdat het meer emotie biedt dan andere conversiemiddelen. Een online kraskaart of profiel quiz vereist bepaalde interactie van de deelnemer dat weer resulteert in emoties zoals spanning, nieuwsgierigheid en positief gevoel.

Verdieping

Online activaties converteren hoog omdat ze verdieping bieden. Als bedrijf kun je jouw verhaal vertellen en de deelnemer er aan mee te laten doen, zoals in een quiz of foto contest. Deze verdieping zorgt er voor dat de deelnemer onderdeel wordt van jouw verhaal en eerder geneigd is om te voldoen aan jouw conversiedoel.

Ervaring online activaties

Tijdinvestering

Online activaties converteren hoog omdat een consument tijd investeert in jouw product, merk of dienst. De meeste online activaties nemen enkele minuten in beslag. Dit resulteert in betrokkenheid en verdieping in je merk, product of dienst.

 

Online activaties voor elk budget

Red Button Digital levert online activaties, zoals quizzen, tests, code checkers, online kraskaarten, sweepstakes, foto contests, voor gerenommeerde merken en creative agency’s. Ons doel is altijd om de eerder behaalde resultaten en verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Dat kunnen wij doen door onze online activaties te combineren met jarenlange ervaring, feiten en gezond boeren verstand. We bieden onze online activaties aan als maatwerk, white label en als tool, zodat we voor elk budget een passende oplossing kunnen bieden.

 

Admin bij elke online activatie

Bij elke online activatie leveren we standaard een admin. Via deze admin kun veilig en AVG proof alle data van de deelnemers inzien en exporteren naar Excel. De admin bevat ook de nodige statistieken waarmee je live  inzicht krijgt in waar je bezoekers vandaan komen.

Heb je specifieke wensen voor in de admin, zoals een API koppeling of gesegmenteerd exporteren? Dan kunnen we dat bij een maatwerk oplossing toevoegen aan de admin.

 

Extra opties voor een online activatie

Voor een vaste prijs kun je jouw online activatie meertalig maken. Daarnaast bieden we meerdere opties voor het aanjagen van de online activatie door de inzet van social video of beeld, HTML5 banners of een mailing. En wil je niet met hagel schieten en graag advies over een converterende inzet van media? Dan koppelen we je graag aan onze SEA en social advertising consultants.

Activatie in meerdere talen
Banner cta
IAB bannerset van 6 formaten
HTML template
HTML e-mail template
Social
Social video en afbeeldingen
 

Wil je meer informatie over online activaties?

Laat dan hieronder een berichtje voor ons achter

Dan zorgen wij dat al je vragen over online activaties, zoals hoe om te gaan met de AVG, verwerkersovereenkomsten, hosting, mailings, advertising, data exports en conversie worden beantwoord.