Online activatie

Hoge conversie met gamification

Online activaties voor elk doel

Als klant van Red Button Digital heb je de keuze uit verschillende online activaties met bewezen resultaat. Elke online activatie is ontwikkeld met jarenlange kennis en ervaring in gamification principes om zo de hoogste conversie en de beste kwaliteit data uit je doelgroep te halen. Om de passende online activatie te bepalen voor het behalen van jouw doel, helpt Red Button Digital je graag met advies, voorbeelden en cijfers.

 

Online activaties met bewezen resultaat

Je verwacht campagnes die resultaat opleveren. Onze online activaties zijn hier speciaal voor gemaakt. Wij integreren jouw design en huisstijl in onze techniek, zodat deze naadloos aansluit op de door jouw ontwikkelde campagne. Voor iedere gewenste doelstelling hebben wij een geschikte online activatie die je als maatwerk of white label van ons af kunt nemen. Bekijk hieronder de 12 verschillende white label online activaties. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een demo.

Quiz
activatie
Quiz icon Quiz
Code Check
activatie
Code Check icon Code Check
Sweepstake
activatie
Sweepstake icon Sweepstake
Kraskaart
activatie
Kraskaart icon Kraskaart
Lopende Band
activatie
Lopende Band icon Lopende Band
Rad van Fortuin
activatie
Rad van Fortuin icon Rad van Fortuin
Foto Contest
activatie
Foto Contest icon Foto Contest
Kaartje Maker
activatie
Kaartje Maker icon Kaartje Maker
Fruitautomaat
activatie
Fruitautomaat icon Fruitautomaat
Grijpmachine
activatie
Grijpmachine icon Grijpmachine
Memory
activatie
Memory icon Memory
Val en Vang spel
activatie
Val en Vang spel icon Val en Vang spel
 
 

Waarom online activatie

Een online activatie stimuleert de mensen die je online bereikt te doen wat je beoogt. Online activaties converteren gemiddeld 23% beter dan de traditionele online marketingmiddelen. Dat komt omdat online activatie een unieke combinatie van eigenschappen biedt. Er zijn vier eigenschappen waarom online activaties hoog converteren:

Wederzijds voordeel

Online activaties converteren hoog omdat zowel de consument als de adverteerder elkaar iets te bieden hebben. Het bedrijf biedt een prijs of uitkomst in ruil voor de data van de deelnemer, zoals persoonsgegevens, aankoop, donatie, nieuwsbrief inschrijving etc.

Gamification principes

Onze online activaties zijn voorzien van bewezen gamification principes. Hiermee wordt de conversie ten opzichte van traditionele marketing middelen zoals advertenties of mailings aanzienlijk verhoogt. Onze activaties bieden spanning, wakkeren nieuwsgierigheid aan en resulteren in een positief gevoel.

Verdieping

Online activatie biedt een platform waarop je het verhaal van jouw product, dienst of campagne kunt toelichten en verdiepen. Deze verdieping zorgt er voor dat de deelnemer onderdeel wordt van jouw verhaal en eerder geneigd is om te voldoen aan jouw conversiedoel.

Ervaring online activaties

Tijdinvestering

Een deelnemer aan een online activatie investeert gemiddeld 2 minuten tijd aan jouw campagne. Deze tijdsinvestering is fors hoger dan traditionele marketing middelen, zoals advertenties of mailings. Dit resulteert in een verhoogde engagement in je merk, product of dienst.

 

Online activaties voor elk budget

Red Button Digital levert online activaties in verschillende gamification types zoals een quiz, rad van fortuin, kraskaart, code check, sweepstake of foto contests. Dit doen we voor gerenommeerde merken en creative agency’s. Ons doel is altijd om de eerder behaalde resultaten en verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Dat kunnen wij doen door onze online activaties te combineren met jarenlange ervaring, creativiteit en data. We bieden onze online activaties aan als maatwerk en white label zodat we voor elk budget een passende oplossing kunnen bieden. Daarnaast bieden we diensten zoals een loyalty platform voor meer engagement over meerdere online activaties of directe koppelingen met een CRM of CDP waarmee we de data direct inschieten.

 

Persoonsgegevens, AVG en beheer

Wij verzorgen de hosting, domein, veilige verbinding en backups voor onze online activaties. Bij elke online activatie leveren we standaard een admin waarin je veilig en AVG proof alle verwerkte data van de deelnemers kunt inzien, beheren en exporteren. De admin bevat ook statistieken waarmee je direct inzicht krijgt in de deelnemers en bezoekers.

Heb je specifieke wensen voor de admin, zoals een koppeling met een CRM of CPD of exporteren van deelnemers uit bepaalde segmenten? Dan kunnen wij dat vrijwel altijd voor je verzorgen.

Heb je vragen hebben over de opslag van persoonsgegevens, eigenaarschap en naleving van de AVG door Red Button Digitale? Klik dan op de onderstaande knop voor meer informatie over data veiligheid en AVG.

data veiligheid en AVG

 

Extra opties voor een online activatie

Voor een vaste prijs kun je jouw online activatie meertalig maken. Daarnaast bieden we meerdere opties voor het aanjagen van de online activatie door de inzet van social video of beeld, HTML5 banners of een mailing. En wil je niet met hagel schieten en graag advies over een converterende inzet van media? Dan koppelen we je graag aan onze SEA en social advertising consultants.

Activatie in meerdere talen
Banner cta
IAB bannerset van 6 formaten
HTML template
HTML e-mail template
Social
Social video en afbeeldingen
 

Wil je meer informatie over online activaties?

Laat dan hieronder een berichtje voor ons achter

Dan zorgen wij dat al je vragen over online activaties, zoals hoe om te gaan met de AVG, verwerkersovereenkomsten, hosting, mailings, advertising, data exports en conversie worden beantwoord.