Online activaties

Hoge conversie en kwalitatieve leads

Online activaties voor elk doel

Als klant van Red Button Digital heb je de keuze uit verschillende online activaties met bewezen resultaat. Elke online activatie is ontwikkeld met jarenlange kennis en ervaring in gamification principes om zo de hoogste conversie en de beste kwaliteit leads te behalen. Om de passende online activatie te bepalen voor het behalen van jouw doel, helpt Red Button Digital je graag met advies, voorbeelden en cijfers.

Verrijking CRM / CDP data
Social
Branding en awareness
Meer social volgers
Donaties
 

Online activaties met bewezen resultaat

Je verwacht campagnes die resultaat opleveren. Onze online activaties zijn hier speciaal voor gemaakt. Wij integreren jouw design en huisstijl in onze techniek, zodat deze naadloos aansluit op de door jouw ontwikkelde campagne. Voor iedere gewenste doelstelling hebben wij een geschikte online activatie die je als maatwerk of white label van ons af kunt nemen. Bekijk hieronder de 8 verschillende white label online activaties. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een demo.

activatie
Quiz icon Quiz
activatie
Code Check icon Code Check
activatie
Sweepstake icon Sweepstake
activatie
Kraskaart icon Kraskaart
activatie
Coupon Actie icon Coupon Actie
activatie
Rad van Fortuin icon Rad van Fortuin
activatie
Foto Contest icon Foto Contest
activatie
Kaartje Maker icon Kaartje Maker
activatie
Fruitautomaat icon Fruitautomaat
activatie
Grijpmachine icon Grijpmachine
activatie
Memory icon Memory
activatie
Val en Vang spel icon Val en Vang spel
 
 

Waarom online activatie

Een online activatie stimuleert de mensen die je online bereikt te doen wat je beoogt. Online activaties converteren gemiddeld 23% beter dan de traditionele online marketingmiddelen. Dat komt omdat online activatie een unieke combinatie van eigenschappen biedt. Er zijn vier eigenschappen waarom online activaties hoog converteren:

Wederzijds voordeel

Online activaties converteren hoog omdat zowel de consument als het bedrijf elkaar iets te bieden hebben, namelijk een wederzijds voordeel. Het bedrijf geeft een cadeau (vliegreis, jaar lang gratis koffie of een mok met jouw naam erop) in ruil voor jouw gegevens, aankoop, donatie, nieuwsbrief inschrijving etc.

Emotionele Investering

Online activaties converteren hoog omdat het meer emotie biedt dan andere conversiemiddelen. Een online kraskaart of profiel quiz vereist bepaalde interactie van de deelnemer dat weer resulteert in emoties zoals spanning, nieuwsgierigheid en positief gevoel.

Verdieping

Online activaties converteren hoog omdat ze verdieping bieden. Als bedrijf kun je jouw verhaal vertellen en de deelnemer er aan mee te laten doen, zoals in een quiz of foto contest. Deze verdieping zorgt er voor dat de deelnemer onderdeel wordt van jouw verhaal en eerder geneigd is om te voldoen aan jouw conversiedoel.

Ervaring online activaties

Tijdinvestering

Online activaties converteren hoog omdat een consument tijd investeert in jouw product, merk of dienst. De meeste online activaties nemen enkele minuten in beslag. Dit resulteert in betrokkenheid en verdieping in je merk, product of dienst.

 

Online activaties voor elk budget

Red Button Digital levert online activaties, zoals quizzen, tests, code checkers, online kraskaarten, sweepstakes, foto contests, voor gerenommeerde merken en creative agency’s. Ons doel is altijd om de eerder behaalde resultaten en verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Dat kunnen wij doen door onze online activaties te combineren met jarenlange ervaring, feiten en gezond boeren verstand. We bieden onze online activaties aan als maatwerk, white label en als tool, zodat we voor elk budget een passende oplossing kunnen bieden.

 

Persoonsgegevens, AVG en beheer

Wij verzorgen de hosting, domein, veilige verbinding en backups voor al onze online activaties. Bij elke online activatie leveren we standaard een beschermde admin. Via deze admin kun je veilig en AVG proof alle verwerkte data van de deelnemers inzien, beheren en exporteren. De admin bevat ook de nodige statistieken waarmee je live  inzicht krijgt in je bezoekers en waar ze vandaan komen.

Heb je specifieke wensen voor in de admin, zoals een API koppeling of gesegmenteerd exporteren? Dan kunnen we dat bij een maatwerk oplossing toevoegen aan de admin.

Heb je vragen hebben over de opslag van persoonsgegevens, eigenaarschap en naleving van de AVG door Red Button Digital, een subverwerker of de verwerkersverantwoordelijke? Klik dan op de onderstaande knop voor meer informatie over data veiligheid en AVG.

data veiligheid en AVG

 

Extra opties voor een online activatie

Voor een vaste prijs kun je jouw online activatie meertalig maken. Daarnaast bieden we meerdere opties voor het aanjagen van de online activatie door de inzet van social video of beeld, HTML5 banners of een mailing. En wil je niet met hagel schieten en graag advies over een converterende inzet van media? Dan koppelen we je graag aan onze SEA en social advertising consultants.

Activatie in meerdere talen
Banner cta
IAB bannerset van 6 formaten
HTML template
HTML e-mail template
Social
Social video en afbeeldingen
 

Wil je meer informatie over online activaties?

Laat dan hieronder een berichtje voor ons achter

Dan zorgen wij dat al je vragen over online activaties, zoals hoe om te gaan met de AVG, verwerkersovereenkomsten, hosting, mailings, advertising, data exports en conversie worden beantwoord.