Online Activatie

Hoge conversie met gamification

Voor een vast bedrag een high-end online activatie

Met de white label online activaties van Red Button Digital heb je keuze uit 15 gamification types voor een vaste prijs. Zo kun je online activatie altijd een vast onderdeel van je campagne maken en weet je van te voren wat het gaat kosten. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Bij elke white label online activatie staat de bewezen techniek al klaar en kunnen we elk design integreren. De doorlooptijd is razendsnel en toch krijg je de kwaliteit en veiligheid die je mag verwachten van ons.

 

Overzicht van white label activaties

Quiz
activatie
Quiz icon Quiz
Code Check
activatie
Code Check icon Code Check
Sweepstake
activatie
Sweepstake icon Sweepstake
Kraskaart
activatie
Kraskaart icon Kraskaart
Lopende Band
activatie
Lopende Band icon Lopende Band
Rad van Fortuin
activatie
Rad van Fortuin icon Rad van Fortuin
Volgorde Puzzel
activatie
Volgorde Puzzel icon Volgorde Puzzel
Foto Contest
activatie
Foto Contest icon Foto Contest
Fruitautomaat
activatie
Fruitautomaat icon Fruitautomaat
Grijpmachine
activatie
Grijpmachine icon Grijpmachine
Memory
activatie
Memory icon Memory
Vang Spel
activatie
Vang Spel icon Vang Spel
Zoek de verschillen
activatie
Zoek de verschillen icon Zoek de verschillen
Balletje Balletje
activatie
Balletje Balletje icon Balletje Balletje
Click Spel
activatie
Click Spel icon Click Spel
 

Werkwijze


Elke white label activatie wordt opgezet via een gestroomlijnd proces van 5 stappen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en betaal je geen Euro te veel aan overhead en onnodige communicatie.

Online Activatie Check

1. Online Activatie Check

Met de online activatie check vind je snel en eenvoudig de online activatie die bij jouw doelstelling past. Je krijgt niet alleen een online activatie toegestuurd, maar ook handige tips voor een hoge conversie en een stappenplan om direct aan de slag te kunnen. Het invullen van de check kost je 2 minuten.

Doe de Online Activatie Check

2. Bestellen via onze prijslijst

De vaste prijzen van onze white label online activaties maakt het voor zowel creatieve bureaus als adverteerders eenvoudiger om online activatie standaard toe te voegen aan de marketing mix. Zo weet je van te voren waar je aan toe bent en kun je eenvoudig een digitale component in elke campagne bieden. Een white label online activatie wordt geleverd inclusief hosting, domeinnaam en admin met statistieken en deelnemer export. Via de onderstaande knop, vind je de actuele prijzen van alle white label diensten van Red Button Digital.

Bekijk de prijslijst

onboarding online activatie

3. Onboarding

Voordat we kunnen starten met de productie van de white label online activatie, hebben we informatie nodig om aan de slag te gaan. Via het formulier vind je alles wat we nodig hebben om een converterende online activatie op te zetten die voldoet aan jouw verwachting. Let op; het lijkt veel, maar lang niet alles is verplicht om te vullen.

Start de onboarding

Online Activatie SaaS

4. Design en Productie

Voor onze white label online activaties dien je gebruik te maken van de Photoshop design templates die je via de pagina ‘design guide‘ kunt downloaden. Uiteraard ben je als designer volledig in controle en ben je vrij in de invulling van deze templates. De templates bevatten alle pagina‚Äôs en een share image van de betreffende online activatie. Laat je design door Red Button Digital verzorgen? Dan ontvang je van ons het design van de online activatie tr feedback toegestuurd. Na akkoord op het design starten we met de productie.

Bekijk de design-guide

Data veiligheid en AVG

5. Live zetten en monitoring

Zodra de online activatie is goedgekeurd zetten wij deze live. We verzorgen de hosting, domeinnaam en beveiligde verbinding voor je. Tevens leveren we standaard een admin waarin je veilig en AVG proof alle verwerkte data van de deelnemers inzien, beheren en exporteren. De admin bevat ook de nodige statistieken waarmee je live inzicht krijgt in je bezoekers en waar ze vandaan komen. Meer weten over hoe Red Button Digital omgaat met de data die we voor je verwerken? Klik dan op de onderstaande knop

Bekijk data veiligheid en AVG

Extra opties voor een online activatie

Voor een vaste prijs kun je jouw online activatie doorvertalen naar meerdere franchise versies of talen. Daarnaast bieden we meerdere opties voor het aanjagen van de online activatie door de inzet van social video, HTML5 banners of een mailing.

Activatie in franchise versies
Banner cta
IAB bannerset van 6 formaten
HTML template
HTML e-mail notificaties
Social
Social video en afbeeldingen

De 10 punten die onze online activaties uniek maken

Deze 10 punten maken Red Button Digital de nummer 1 voor online activatie en gamification.

  1. Geen terugkerende licentiekosten. Alles is fixed price, pay as you go.
  2. High-end technische oplossing, met het gemak van maatwerk voor een SaaS prijs.
  3. Geen kostbare tijd verliezen met het leren van een SaaS omgeving, maar direct aan de slag met onze onboarding.
  4. Eenvoudig 5 stappen proces; van concept naar live in enkele dagen.
  5. Veel vrijheid in het design, UX en de flow van de online activaties.
  6. Je maakt gebruik van de expertise en benchmarks van Red Button Digital voor de hoogste conversie.
  7. Eenvoudig om taal en franchise varianten aan een online activatie toe te voegen
  8. Standaard met secure admin voor statistieken en het managen en exporteren van deelnemers
  9. Standaard met 3 maanden eigen VPS, domein en SSL per campagne.
  10. Vele grote bureaus en adverteerders vertrouwen Red Button Digital toe

Hoge conversie met white label online activatie

Benieuwd naar de conversie van online activatie voor jouw campagne? Doe de Conversie Calculator en vindt binnen enkele minuten het aantal deelnemers, nieuwsbrief inschrijvingen, nieuwe social volgers, donaties en extra website traffic.

 

Veilig beheer van persoonsgegevens

Wij verzorgen de hosting, domein, veilige verbinding en backups voor onze online activaties. Bij elke online activatie leveren we standaard een admin waarin je veilig en AVG proof alle verwerkte data van de deelnemers kunt inzien, beheren en exporteren. De admin bevat ook statistieken waarmee je direct inzicht krijgt in de deelnemers en bezoekers.

Heb je specifieke wensen voor de admin, zoals een koppeling met een CRM of CPD of exporteren van deelnemers uit bepaalde segmenten? Dan kunnen wij dat vrijwel altijd voor je verzorgen.

 

Een white label online activatie aanvragen?

Heb je een keuze gemaakt uit een van de bovenstaande type white label online activaties? Vraag dan bij ons een offerte aan. Deze krijg je binnen een uur in je e-mail, zodat jij verder kunt. Je krijgt na de offerte de informatie en guides die nodig zijn om een succesvolle online activatie op te zetten.