Hoogwaardige converterende

Online activaties

Voor elk doel een online activatie

Red Button Digital helpt je nieuwe klanten naar je winkel of website te krijgen. En de conversie van je webshop verhogen. En wil je meer inzicht in je doelgroep of inschrijvingen voor je nieuwsbrief? Met onze bewezen online activaties is Red Button Digital dé partij om je hier mee te helpen.

Red Button Digital levert online activaties, zoals quizzen, tests, code checkers, online kraskaarten, sweepstakes, foto contests, voor gerenommeerde merken en creative agency’s. Ons doel is altijd om de eerder behaalde resultaten en verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Dat kunnen wij doen door onze online activaties te combineren met jarenlange ervaring, feiten en gezond boeren verstand. Bekijk hieronder de vormen van online activaties, voor elk budget, van groot tot klein.

7 verschillende online activaties met bewezen resultaat

Je verwacht campagnes die resultaat opleveren. Onze online activaties zijn hier speciaal voor gemaakt. Wij integreren jouw design en huisstijl in onze techniek, zodat deze naadloos aansluit op de door jouw ontwikkelde campagne. Voor iedere gewenste doelstelling hebben wij een geschikte online activatie die je als maatwerk of white label van ons af kunt nemen. Bekijk hieronder de 7 verschillende white label online activaties. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een demo.

 
activatie
Quiz
 
activatie
Code Check
 
activatie
Sweepstake
 
activatie
Kraskaart
 
activatie
Coupon
 
activatie
Rad van Fortuin
 
activatie
Foto Contest
 
 

Admin bij elke online activatie

Bij elke online activatie leveren we standaard een admin. Via deze admin kun veilig en AVG proof alle data van de deelnemers inzien en exporteren naar Excel. De admin bevat ook de nodige statistieken waarmee je live  inzicht krijgt in waar je bezoekers vandaan komen.

Heb je specifieke wensen voor in de admin, zoals een API koppeling of gesegmenteerd exporteren? Dan kunnen we dat bij een maatwerk oplossing toevoegen aan de admin.

 

Extra opties voor een online activatie

Voor een vaste prijs kun je jouw online activatie meertalig maken. Daarnaast bieden we meerdere opties voor het aanjagen van de online activatie door de inzet van social video of beeld, HTML5 banners of een mailing. En wil je niet met hagel schieten en graag advies over een converterende inzet van media? Dan koppelen we je graag aan onze SEA en social advertising consultants.

Activatie in meerdere talen
Banner cta
IAB bannerset van 6 formaten
HTML template
HTML e-mail template
Social
Social video en afbeeldingen
 

Wil je meer informatie over online activaties?

Laat dan hieronder een berichtje voor ons achter

Dan zorgen wij dat al je vragen over online activaties, zoals hoe om te gaan met de AVG, verwerkersovereenkomsten, hosting, mailings, advertising, data exports en conversie worden beantwoord.