Loyalty Platform

voor online activatie

Verhoog engagement met gamification

Ons loyalty platform zorgt voor het direct verhogen van engagement en re-engagement van onze online activaties. Door bepaalde handelingen van de deelnemer aan een online activatie te belonen, worden er punten verzameld. Deze punten zijn weer terug te zien en in te wisselen voor samples, producten en kortingen op het loyalty platform. De punten zijn te behalen door deel te nemen aan verschillende online activaties over een bepaalde tijdsperiode. Door ons loyalty platform bieden we een extra gamification layer over een reeks van online activaties en stimuleren we engament en re-engagement over enkele maanden tot zelfs jaren.

 

Punten inwisselen

Een deelnemer logt in via het platform via het e-mailadres dat is gebruikt in de online activaties. Eenmaal ingelogt ziet de deelnemer een overzicht van alle punten, nieuwe en afgeronde activaties en alle producten die kunnen worden gekocht door de behaalde punten in te ruilen.

 

Hoe werkt het loyalty platform?

Een deelnemer bouwt punten op in het stand alone loyalty platform dat volledig is gestyled voor jouw merk. Aan het platform kunnen verschillende online activaties gekoppeld worden. Het loyalty platform is een centrale database van punten die via de verschillende online activaties worden verzameld over een langere periode. Deze punten kunnen weer ingewisseld worden voor kortingen, coupons of prijzen.

Een deelnemer krijgt punten voor o.a.

  • optin voor nieuwsbrief
  • delen van activatie
  • uitspelen activatie
  • behalen van subdoelen
  • klik op link in nieuwsbrief of website
  • verjaardag

Inzage in loyalty en engagement

Als beheerder van het loyalty platform heb je inzage in statistieken waarin de engagementen re-engagement van de verschillende activaties uitgelicht worden. De beheerder kan tevens producten, diensten, samples, kortingen etc. toevoegen en beheren via het loyalty platform.

Interesse in het loyalty platform voor online activatie?

Om het loyalty platform voor online activatie voor jouw doelgroep zo effectief mogelijk te laten renderen, gaan we graag met je aan tafel zitten om een converterend voorstel te kunnen doen. Interesse? Laat dan jouw gegevens hieronder achter en we nemen contact met je op.