Maatwerk

Online activaties

Volledige vrijheid in flow en design

Wil je als creatief volledig de vrijheid in de flow en design van een online activatie? Dan bieden wij 100% maatwerk online activatie aan. We maken gebruik van onze bewezen high-end basis framework, maar de invulling en design is geheel zoals jij dat wilt.

 

Volledige vrijheid in UX en animatie

Je wilt je merk associeren met high-end online activatie. De juiste UX en subtiele animaties tillen een online activatie boven de standaard uit. Wij weten als geen ander hoe je met animatie en UX de juiste snaar raakt, zonder dat het ‘over de top’ wordt. Het gevolg is een hogere conversie en betere merkbeleving.

 

Volledige vrijheid in de admin

Elke online activatie krijgt van ons standaard een uitgebreide admin met data export en analytics. Maar bij een maatwerk online activatie kun je deze admin helemaal op maat laten maken, door bijvoorbeeld een koppeling met je CRM of mail systeem. Of misschien wil je een koppeling met een API of FTP. Dat kan allemaal. Wij bouwen de admin zo af, dat het volledig voldoet aan jouw maatwerk eisen.

 

Wat voor maatwerk online activaties zijn er?

Anders dan bij de white label online activaties, kun je alle mogelijke online activaties door ons laten ontwikkelen. Van een live muziek quiz tot een mini race game of een persoonlijke sticker tool. Wij werken het concept uit, creëren een design,  ontwikkelen de activatie en hosten het ook nog eens voor je. We nemen je graag zo veel mogelijk werk uit handen. Wil je het alleen door ons laten ontwikkelen? Dat is ook prima. Wij stappen op elk moment in en geven graag advies om de online activatie converterend en hoogwaardig te maken.

 

Meer weten over een eigen maatwerk online activatie?

Laat een berichtje voor ons achter en wij vertellen je meer over de mogelijkheden.