Meer leads

met Online Activatie

Meer leads met online activatie

Hoe zorg ik voor meer leads? Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld door online marketeers. Er zijn uiteraard veel methodes waarmee je leads kunt genereren. Maar van al die methodes is online activatie de meest renderende methode om leads te genereren. Bij Red Button Digital geven we de voorkeur aan kwalitatieve leads, want dit leidt tot meer aankopen, meer reserveringen, meer donaties en meer contact momenten.

 

Kwalitatieve of kwantitatieve leads

Is het doel kwalitatieve of kwantitatieve leads? In andere woorden, ga je voor kwaliteit of voor volume. Met onze online activaties gaan we altijd voor kwalitatieve leads, want deze zorgen voor meer conversie en een hoger rendement. Er zijn verschillende manieren om meer leads te verkrijgen zoals SEA of eDM. Het zijn beproefde methodes, die prima werken, maar een relatief laag rendement op leveren. Als je er niet de tijd voor neemt of de juiste mensen voor hebt, dan is het vooral schieten met hagel. En dat is zonde van je marketing budget.

Website optimalisatie

De experts van Red Button Digital zorgen er voor dat je website geoptimaliseerd is. De experts kijken kritisch naar de website. Is de laadtijd in orde, de navigatie consistent, oogt het professioneel, zijn de teksten duidelijk en komen bezoekers met relatief weinig klikken naar het conversiedoel?

Met online activaties ontwikkelen wij quizzen en tests die er voor zorgen dat deelnemers vanuit de activatie op de juiste landings- of productpagina binnen de website terechtkomen. Hiermee leveren we traffic af die al gesegmenteerd is en een duidelijke voorkeur heeft voor een bepaald product of dienst op jouw website. En dat zorgt weer voor een hogere conversie en kwalitatieve leads.

Hoogst mogelijke rendement

Het is belangrijk dat je na de online activatie niet onnodig leads verliest omdat de website de belangrijke conversiepunten mist. We willen ten slotte dat meer leads leidt tot meer aankopen, meer reserveringen, meer donaties en meer contact momenten. Naast het leveren van de online activaties, verzorgen wij daarom ook advies om het hoogst mogelijke rendement uit de website te halen.

 

Online activaties voor meer leads

De online activaties die zorgen voor bewezen meer leads zijn de quiz, sweepstake en coupon. Met name de quiz is ideaal voor het segmenteren van je bezoekers naar de juiste pagina’s op jouw website. De sweepstake en coupon zorgen voor bezoekers die met een kortingscode of coupon gestimuleerd worden tot een online of offline (winkel) aankoop.

activatie
Quiz
activatie
Sweepstake
activatie
Coupon
 

Interesse in meer leads met online activaties?

Laat dan hieronder een berichtje voor ons achter

Wij verzorgen een conceptvoorstel van een passende online activatie die je meer kwalitatieve leads gaat opleveren.