Meer website bezoekers

met Online Activatie

Meer traffic met online activatie

Hoe zorg ik voor meer bezoekers (traffic) naar mijn website? Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld door online marketeers. Er zijn uiteraard veel methodes waarmee je traffic kunt genereren. Van al die methodes is online activatie de meest renderende methode om traffic te genereren. Bij Red Button Digital geven we de voorkeur aan kwalitatieve traffic, want dit leidt tot meer aankopen, meer reserveringen, meer donaties en meer contact momenten.

 

Kwalitatieve of kwantitatieve traffic

Is het doel kwalitatieve of kwantitatieve traffic? In andere woorden, ga je voor kwaliteit of voor volume. Met onze online activaties gaan we altijd voor kwalitatieve traffic, want deze zorgen voor meer kwalitatieve leads. Er zijn verschillende manieren om meer traffic te genereren naar je website zoals SEO optimalisatie, SEA of social posts. Het zijn beproefde methodes, die prima werken, maar een relatief laag rendement op leveren. Als je er niet de tijd voor neemt of de juiste mensen voor hebt, dan is het vooral schieten met hagel. En dat is zonde van je marketing budget.

Website optimalisatie

De experts van Red Button Digital zorgen er voor dat je website geoptimaliseerd is. De experts kijken kritisch naar de website. Is de laadtijd in orde, de navigatie consistent, oogt het professioneel, zijn de teksten duidelijk en komen bezoekers met relatief weinig klikken naar het conversiedoel?

Met online activaties ontwikkelen wij quizzen en tests die er voor zorgen dat deelnemers vanuit de activatie op de juiste landings- of productpagina binnen de website terechtkomen. Hiermee leveren we traffic af die al gesegmenteerd is en een duidelijke voorkeur heeft voor een bepaald product of dienst op jouw website.

Hoogst mogelijke rendement

Het is belangrijk dat je na de online activatie niet onnodig traffic verliest omdat de website de belangrijke conversiepunten mist. We willen ten slotte dat meer traffic leidt tot meer aankopen, meer reserveringen, meer donaties en meer contact momenten. Naast het leveren van de online activaties, verzorgen wij daarom ook advies om het hoogst mogelijke rendement uit de website te halen.

 

Online activaties voor meer traffic

De online activaties die zorgen voor bewezen meer traffic zijn de quiz, foto contest en de kaartje maker. Met name de quiz is ideaal voor het segmenteren van je bezoekers naar de juiste pagina’s op jouw website. De foto contest en kaartje maker zorgen voor viral content op verschillende social kanalen zoals Facebook, Instagram en Whatsapp. Deze content linken wij weer door naar jouw website voor meer traffic.

activatie
Quiz
activatie
Foto Contest
activatie
Kaartje Maker
 

Interesse in meer traffic met online activaties?

Laat dan hieronder een berichtje voor ons achter

Wij verzorgen een conceptvoorstel van een passende online activatie die je meer kwalitatieve traffic gaat opleveren.