Meer traffic

met Online Activatie

Kwalitatieve traffic

Hoe zorg ik voor meer traffic? Er zijn veel manieren waarmee je meer verkeer naar je webshop, website of fysieke winkel kunt genereren. Maar hoe kies je de methode die het best bij jouw bedrijf en jouw doelstellingen past? Als je kiest voor kwalitatieve traffic met een hoge conversie, dan is online activatie de meest renderende methode om leads te genereren. Bij Red Button Digital geven we de voorkeur aan kwalitatieve traffic omdat dit leidt tot een hogere sales conversie en hogere tevredenheid bij onze klanten.

 

Kwalitatieve of kwantitatieve traffic

Is het doel kwalitatieve of kwantitatieve traffic? In andere woorden, ga je voor kwaliteit of voor volume. Met onze online activaties gaan we altijd voor kwalitatieve traffic, want deze zorgen voor meer kwalitatieve leads. Er zijn verschillende manieren om meer traffic te genereren naar je website zoals SEO optimalisatie, SEA of social posts. Het zijn beproefde methodes, die prima werken, maar een relatief laag rendement op leveren. Als je er niet de tijd voor neemt of de juiste mensen voor hebt, dan is het vooral schieten met hagel. En dat is zonde van je marketing budget. Red Button Digital is expert in het genereren van traffic voor grote merken en gerenommeerde bureaus. Laat ons je helpen om de traffic naar je webwinkel, fysieke winkel of website te verhogen met onze online activaties.

Met onze online activaties zorgen we ervoor dat deelnemers vanuit de online activatie op de gewenste landings- of productpagina terechtkomen. Hiermee leveren we traffic af dat al gesegmenteerd is en een duidelijke voorkeur heeft voor een bepaald product of dienst op jouw website. Deze segmentatie levert een significant hogere sales conversie op.
 

Online activaties voor meer traffic

De online activaties die zorgen voor bewezen meer traffic zijn de quiz, sweepstake, foto contest en de kaartje maker. Met name de quiz is ideaal voor het segmenteren van je bezoekers naar de juiste pagina’s op jouw website. De foto contest en kaartje maker zorgen voor deelbare content op verschillende social kanalen zoals Facebook, Instagram en Whatsapp. Deze content linken wij weer door naar jouw website voor meer traffic.

activatie
Quiz icon Quiz
activatie
Sweepstake icon Sweepstake
activatie
Foto Contest icon Foto Contest
activatie
Kaartje Maker icon Kaartje Maker
 

Interesse in meer traffic met online activaties?

Laat dan hieronder een berichtje voor ons achter

Wij verzorgen een conceptvoorstel van een passende online activatie die je meer kwalitatieve traffic gaat opleveren.