Online Activatie

Tools

Kennis over online activatie delen

Bij Red Button Digital delen we graag onze kennis over online activatie. Als koploper op het gebied van online activatie werken we voor veel mooie merken in verschillende branches. Hierdoor hebben we als geen ander inzage in waardevolle gegevens. Deze gegevens analyseren we en passen we toe om onze activaties nóg converterender te maken. Met onze tools kun je zelf een kijkje in de keuken nemen en gebruik maken van onze kennis door deze tools in te vullen.

 

Online Activatie Check

Met de Online Activatie Check vind je snel en eenvoudig de online activatie die bij jouw campagne doelstelling past. Je krijgt niet alleen een online activatie toegestuurd, maar ook handige tips voor een hoge conversie met gamification én een stappenplan om direct aan de slag te kunnen. Het invullen van de check kost je maar 2 minuten. Start dus nu met converteren en doe de online activatie check!

Doe de Online Activatie Check

Conversie Calculator

Met de Conversie Calculator bereken je in 2 minuten de conversie van jouw online activatie. De Conversie Calculator maakt gebruikt van inzichten per branche die wij over de jaren hebben verzameld. De uitkomsten van de Conversie Calculator bieden een goede richtlijn van wat je aan bezoekers en deelnemers kunt verwachten. Daarnaast biedt de Conversie Calculator handige tips hoe je er voor kunt zorgen dat de conversie nog hoger wordt!

Doe de Conversie Calculator

Design Guide voor Online Activatie

Deze pagina is een guide voor het opzetten van een design voor online activaties. Voor onze white label online activaties dien je gebruik te maken van de Photoshop design templates die je hieronder kunt downloaden. Uiteraard ben je als designer volledig in controle en ben je vrij in de invulling van deze templates. De templates bevatten alle pagina’s en een share image van de betreffende online activatie. Selecteer hieronder de gewenste online activatie om de juiste Photoshop design template (PSD) te kunnen downloaden.

Bekijk de Design Guide voor Online Activatie

Vragen over het design van online activaties?

Mocht je na het het gebruik van deze tools nog vragen hebben over de inzet en conversie van een online activatie? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.