White label

Online activaties

Voor een vast bedrag een online activatie

Als klant van Red Button Digital kun je kiezen voor verscheidene online activaties met bewezen resultaat.  Je wilt vooraf graag weten wat er mogelijk is en wat het kost. Dat kan met onze white label online activaties. Voor een vast bedrag per online activatie krijg je een high-end oplossing. Je kunt kiezen uit onze uitgebreide collectie van activaties waarbij je gebruik maakt van onze bewezen techniek en hoge conversies. Zo ben je razendsnel én voordelig up and running met een succesvolle en converterende online activatie!

 

Overzicht van white label activaties

activatie
Quiz icon Quiz
activatie
Code Check icon Code Check
activatie
Sweepstake icon Sweepstake
activatie
Kraskaart icon Kraskaart
activatie
Lopende Band icon Lopende Band
activatie
Rad van Fortuin icon Rad van Fortuin
activatie
Foto Contest icon Foto Contest
activatie
Kaartje Maker icon Kaartje Maker
activatie
Fruitautomaat icon Fruitautomaat
activatie
Grijpmachine icon Grijpmachine
activatie
Memory icon Memory
activatie
Val en Vang spel icon Val en Vang spel
 

Werkwijze

Elke white label activatie wordt opgezet via een gestroomlijnd proces van 5 stappen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en betaal je geen Euro te veel aan overhead en onnodige communicatie.

Online Activatie Check

1. Online Activatie Check

Met de online activatie check vind je snel en eenvoudig de online activatie die bij jouw doelstelling past. Je krijgt niet alleen een online activatie toegestuurd, maar ook handige tips voor een hoge conversie en een stappenplan om direct aan de slag te kunnen. Het invullen van de check kost je 2 minuten.

Doe de Online Activatie Check

2. Bestellen via onze prijslijst

De vaste prijzen van onze white label online activaties maakt het voor zowel creatieve bureaus als adverteerders eenvoudiger om online activatie standaard toe te voegen aan de marketing mix. Zo weet je van te voren waar je aan toe bent en kun je eenvoudig een digitale component in elke campagne bieden. Een white label online activatie wordt geleverd inclusief hosting, domeinnaam en admin met statistieken en deelnemer export. Via de onderstaande knop, vind je de actuele prijzen van alle white label diensten van Red Button Digital.

Bekijk de prijslijst

onboarding online activatie

3. Onboarding

Voordat we kunnen starten met de productie van de white label online activatie, hebben we informatie nodig om aan de slag te gaan. Via het formulier vind je alles wat we nodig hebben om een converterende online activatie op te zetten die voldoet aan jouw verwachting. Let op; het lijkt veel, maar lang niet alles is verplicht om te vullen.

Start de onboarding

Online Activatie SaaS

4. Design en Productie

Voor onze white label online activaties dien je gebruik te maken van de Photoshop design templates die je via de pagina ‘design guide‘ kunt downloaden. Uiteraard ben je als designer volledig in controle en ben je vrij in de invulling van deze templates. De templates bevatten alle pagina’s en een share image van de betreffende online activatie. Laat je design door Red Button Digital verzorgen? Dan ontvang je van ons het design van de online activatie tr feedback toegestuurd. Na akkoord op het design starten we met de productie.

Bekijk de design-guide

Data veiligheid en AVG

5. Live zetten en monitoring

Zodra de online activatie is goedgekeurd zetten wij deze live. We verzorgen de hosting, domeinnaam en beveiligde verbinding voor je. Tevens leveren we standaard een admin waarin je veilig en AVG proof alle verwerkte data van de deelnemers inzien, beheren en exporteren. De admin bevat ook de nodige statistieken waarmee je live inzicht krijgt in je bezoekers en waar ze vandaan komen. Meer weten over hoe Red Button Digital omgaat met de data die we voor je verwerken? Klik dan op de onderstaande knop

Bekijk data veiligheid en AVG

Een white label online activatie bij elke campagne

Wil je meer leads, traffic of nieuwsbrief inschrijvingen genereren? Of juist meer social engagement, brand awareness stimuleren en waardevolle data opbouwen? Wij selecteren voor elke doelstellingen de passende white label online activatie. En heb je jouw keuze al gemaakt? Dan krijg je binnen het uur een prijsopgave en sturen we je alles toe om te starten via onze gestroomlijnde onboarding.

 

Persoonsgegevens, AVG en admin

Wij verzorgen de hosting, domein, veilige verbinding en backups voor al onze online activaties. Bij elke online activatie leveren we standaard een beschermde admin. Via deze admin kun je veilig en AVG proof alle verwerkte data van de deelnemers inzien, beheren en exporteren. De admin bevat ook de nodige statistieken waarmee je live  inzicht krijgt in je bezoekers en waar ze vandaan komen.

Heb je vragen hebben over de opslag van persoonsgegevens, eigenaarschap en naleving van de AVG door Red Button Digital, een subverwerker of de verwerkersverantwoordelijke? Klik dan op de onderstaande knop voor meer informatie over data veiligheid en AVG.

data veiligheid en AVG.

 

Een white label online activatie aanvragen?

Heb je een keuze gemaakt uit een van de bovenstaande type white label online activaties? Vraag dan bij ons een offerte aan. Deze krijg je binnen een uur in je e-mail, zodat jij verder kunt. Je krijgt na de offerte de informatie en guides die nodig zijn om een succesvolle online activatie op te zetten.