White label

Online activaties

Voor een vast bedrag een online activatie

Je wilt als bureau altijd een online component kunnen aanbieden bij een campagne. Maar je wilt vooraf graag weten wat er mogelijk is en wat het kost. Dat kan met onze white label online activaties. Voor een vast bedrag per white label online activatie krijg je een high-end oplossing uit een van onze voorgebouwde type activaties. Je maakt gebruik van onze bewezen techniek, dus je bent razendsnel én voordelig up and running met een high-end online activatie!

 

Overzicht van white label activaties

activatie
Quiz
activatie
Code Check
activatie
Sweepstake
activatie
Kraskaart
activatie
Coupon
activatie
Rad van Fortuin
activatie
Foto Contest
activatie
Kaartje Maker
 
 

Vaste prijs per white label activatie

Zo weet je van te voren waar je aan toe bent

De vaste prijzen van onze white label online activaties maakt het voor zowel creatieve bureaus als adverteerders eenvoudiger om online activatie standaard toe te voegen aan je marketing mix. Zo weet je van te voren waar je aan toe bent en kun je eenvoudig een digitale component in elke campagne bieden.

Een white label online activatie wordt geleverd inclusief hosting, domeinnaam en admin met statistieken en deelnemer export. Op deze pagina vind je de actuele prijzen van alle white label diensten van Red Button Digital.

 

Een white label online activatie bij elke campagne

Het start met een doel. Wil je leads, winkel traffic of social content genereren? Of juist social engagement en brand awareness stimuleren en waardevolle data opbouwen? Wij kiezen voor jou de passende white label online activatie. En heb je jouw keuze al gemaakt? Dan krijg je binnen het uur een prijsopgave en sturen we je alles toe om te starten.

Online Activatie SaaS

Design

Je hebt als creatief alle vrijheid om een een white label activatie in te vullen op jouw manier. Wij leveren een Photoshop document met guides en voorgedefinieerde pagina’s. Binnen deze guides kun je de online activatie geheel afstemmen op het campagnethema en huisstijl. Wil je het design door ons laten doen? Dat kan, voor een vast bedrag creëren wij het design voor de online activatie.

Online activafie programmeren

Tekst

Elke white label online activatie heeft een basis opzet voor de tekst. Wij leveren een document waarin alle teksten staan, zodat duidelijk is welke teksten er in de online activatie komen. De teksten kun je door een copywriter in alle vrijheid op maat laten schrijven en aanvullen. Uiteraard kunnen je ook door ons de teksten voor de online activatie laten schrijven.

 

Hosting, AVG en admin

Wij verzorgen de hosting, domein en veilige verbinding via SSL en backups met 180 dagen retentie.  Alles AVG proof! Daarnaast zorgen we er voor dat alle verzamelde data beschikbaar is via onze veilige admin. Je krijgt ook een overzicht van alle statistieken, zodat je live kunt zien wie je bezoekers zijn en waar ze vandaan komen.

Een white label online activatie aanvragen?

Heb je een keuze gemaakt uit een van de bovenstaande type white label online activaties? Vraag dan bij ons een offerte aan. Deze krijg je binnen een uur in je e-mail, zodat jij verder kunt. Je krijgt na de offerte de informatie en guides die nodig zijn om een succesvolle online activatie op te zetten.