Maatwerk Wordpress

In control met Wordpress

Bij Red Button ontwikkelen we high-end Wordpress websites en Woocommerce webwinkels. Vrijwel alles wat we ontwikkelen met Wordpress is maatwerk. Daarmee ben je volledig in control over het ontwerp, de interactie en gebruiksvriendelijkheid van jouw website.

Wordpress Cases

Today is Canday Website
Maatwerk Wordpress website voor creatief bureau Today is Canday.

Watdevog Website
Maatwerk Wordpress website voor Justis, onderdeel van het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

The Duke Website
Maatwerk Wordpress website voor The Duke Golf.

Meer weten over een maatwerk Wordpress website van Red Button? Neem dan contact met ons op.
Contact

We verzorgen de ontwikkeling van Wordpress websites en webwinkel van concept tot eindresultaat. Alle Wordpress websites die we opleveren zijn volledig naar de wens van de klant ontwikkeld en daarmee altijd maatwerk.

- Sander van Noord
Wordpress producer bij Red Button Digital

Wordpress services

Wordpress Hosting

Wordpress Hosting

Met onze Wordpress hosting zorg je er voor dat jouw Wordpress website snel en veilig wordt gehost. We leveren standaard een veilige SSL verbinding bij elke Wordpress website. We kunnen er tevens voor zorgen dat jouw Wordpress installatie up-to-date blijft.

Wordpress Fotografie

Wordpress Woocommerce Webwinkels

Op basis van Woocommerce ontwikkelen we Multisite en Multilingual webwinkels voor grote merken. Onze focus ligt op de ontwikkeling van veilige en gebruiksvriendelijke webwinkels.

Wordpress Design en UX

Wordpress Design en UX

Door onze ruime ervaring met Wordpress, weten we precies waar we op moeten letten in het ontwerpproces van jouw Wordpress website templates. Dat scheelt tijd en zorgt ervoor dat je altijd een volledig maatwerk ontwerp krijgt dat past in jouw budget.

Wordpress Plugins

Wordpress Plugins

We schrijven onze plugins zelf. Dat betekent dat je er zeker van kunt zijn dat er geen onveilige en onnodige scripts verwerkt zijn in de plugins. Dat verhoogd de veiligheid van jouw Wordpress website. En het zorgt er tevens voor dat de maatwerk Wordpresss plugin werkt, zoals jij dat wenst.

online activaties

Wordpress SEO

Jouw Wordpress website moet goed te vinden zijn. Het liefst beter dan di van de concurrentie. Wij zorgen er voor dat alle zoekmachine optimalisatie tools aanwezig zijn in de Wordpress website om dat doel voor elkaar te krijgen. Daarnaast zorgen we voor een optimale online performance door bijvoorbeeld afbeeldingen te comprimeren en de juiste hosting aan te bieden.

Wordpresss Analytics en monitoring

Wordpress Analytics en monitoring

We koppelen tools zoals Google Analytics en Hotjar aan de Wordpress omgeving om de performance van de Wordpress website in de gaten te houden. We kunnen doelen aan de performance koppelen die we maandelijks met elkaar bespreken en waarop we de site verder kunnen optimaliseren.

Wordpress Conversie Optimalisatie

Wordpress Conversie Optimalisatie

Voor al onze online marketing campagnes leveren we media inkoop en strategie. Dat doen we ook voor onze Wordpress websites. We verzorgen de advertising, tracking codes, rapportage en produceren HTML banners om de gestelde marketing doelen te behalen.


Red Button Chat

Goedemiddag, wij zijn Red Button. Chat hier direct met onze mensen. Hoe heet je?

Bezig met initialiseren van de chatsessie